Storseier i toppkampen på Stadion

Brann var aldri truet av Ranheim, og vant overbevisende 5–0 på Stadion mandag kveld.

I åpningsminuttene var det angrep begge veier på Stadion, og halvsjanser til begge lag.

Men som så mange ganger før i år skulle Brann få det første målet. Et strålende angrep på venstre havnet hos Felix Horn Myhre på 16-meteren. Han slo en stikker til Aune Heggebø som satte ballen i lengste hjørne. Brann ledet med det 1–0 etter elleve minutter.

Branns andre scoring kom like etter halvtimen var passert. Etter å ha spilt seg lekkert gjennom midtbanen kom ballen ut til Svenn Crone på høyrekanten. Han slo inn, og der dukket Niklas Castro opp og stanget ballen i mål via tverrliggeren. En ellevill heading. Dermed sto det 2–0 til Brann halvveis.

Den andre omgangen startet jevnere, og Ranheim skapte noen halvfarligheter innledningsvis. Men 15 minutter etter hvilen kom dagens tredje scoring. Brann vant ballen høyt i banen, Frederik Børsting slo ballen til Niklas Castro som flikket videre til Heggebø. Spissen kunne enkelt sett inn sitt andre for kvelden, og hans femte scoring på de tre siste kampene.

4–0 kom like etter. Nok et strålende angrep. Felix Horn Myhre fikk ballen på 16 meter og satte ballen velplassert ned i hjørnet.

Men Brann var ikke ferdig med å score. Knappe ti minutter før slutt spilte Sivert Heltne Nilsen gjennom innbytter Bård Finne som banket inn Branns femte fra skrått hold.

Brann har nå 20 poeng ned til tredjeplassen, med 24 poeng igjen å spille om.

Neste kamp er lokaloppgjøret borte mot Åsane, lørdag 3. september klokken 16.00. Kampen er så godt som utsolgt. Neste kamp på Stadion er hjemme mot Grorud, mandag 12. september klokken 18.00 og billetter ligger her.

5–0: Bård Finne (83.)

OBOS-ligaen runde 22. Brann Stadion. Tilskuere: 9792. Dommer: Mischa Huru Kellerhals, Orre IL. Gult kort: Aune Heggebø, Brann. Sondre Langås, Ranheim.

Brann (4–3–3): Mathias Dyngeland - Svenn Crone, Ruben Kristiansen, Fredrik Pallesen Knudsen, David Møller Wolfe (Jonas Torsvik fra 71.) - Mathias Rasmussen (Isak Tomar Hjortseth fra 85.), Sivert Heltne Nilsen, Felix Horn Myhre - Frederik Børsting (Ole Didrik Blomberg fra 62.), Aune Heggebø (Vegard Leikvoll Moberg fra 71.), Niklas Castro (Bård Finne fra 71.).