Storseier i Marbella

Brann var gode og effektive da de møtte Lyn til treningskamp i Marbella.

Toppbilde: Beate Oma Dahle.

Høyt press, mye bevegelser og fine kombinasjoner. Det var gøy å se Brann spille treningskamp drøyt to uker før seriestart.

Nora Eide Lie ga Brann ledelsen tidlig i første omgang. Lyn fikk ikke klarert ballen ut av feltet, og det endte med at Lie banket ballen i nettaket fra kloss hold.

Midt i omgangen doblet Brann ledelsen, og nok en gang var Lie målscorer. Hun dro seg forbi en Lyn-spiller før hun sendte ballen opp i nærmeste kryss. En nydelig scoring!

Noen minutter senere gikk Brann opp i 3-0, da Signe Gaupset plukket opp en retur etter langskudd.

Det fjerde målet kom ti minutter inn i andre omgang. En svak Lyn-klarering landet i beina til Svava Rós Guðmundsdóttir, som satt ballen kontant ned i det lengste hjørnet.

Flere mål ble det ikke, og Brann vant 4-0 mot Lyn i Marbella. Nå kan seriestarten bare komme!

Onsdag 9. mars er det Kick-off på USF Verftet. Sikre deg billetter her.