Storseier i cupen

Brann vant 6–0 mot Fyllingsdalen i andre runde i cupen.

Fyllingsdalen forsvarte seg godt i starten av kampen på Varden. Etter 20 rolige minutter kom Brann til sin første mulighet på et innlegg. Alyssa Walker var først på ballen, men headingen hennes gikk over mål.

Brann satte press på Fyllingsdalen, og etter en drøy halvtime kom kampens første scoring. Ida Holm Neset vendte opp på omtrent 23 meter og gikk for skudd. Ballen gikk over keeper og under tverrligger, og dermed ledet Brann 1–0! Det ble også pauseresultatet.

I andre omgang løsnet det offensivt for Brann. Først økte Karoline Haugland ledelsen til 2–0 etter en god stikker fra Walker. Deretter slo Andrine Hegerberg et godt frispark inn i feltet, der Sara Ritter stanget inn 3–0 mot sine tidligere lagvenninner.

Scoring nummer fire, fem og seks kom alle på hjørnespark. Først fikk Brochmann tatt ballen ned med en nydelig første berøring, før hun vendte rundt og satte ballen i mål med sin andre berøring. En flott scoring!

På det neste hjørnesparket var Walker sterkest i luften og headet inn 5–0. Nummer seks kom etter klabb og babb i feltet, men det var Brochmann igjen med sitt andre for kvelden. Det ble kampens siste scoring, og Brann vant 6–0 på Varden Amfi!

Nå ser vi frem mot storkamp i Toppserien på lørdag. Da møter vi Rosenborg i Trondheim. Skal du på kamp? Kjøp billetter her!

Husk også å sikre deg billett til neste hjemmekamp mot Stabæk, og til kampen mot Avaldsnes på Brann Stadion!