Stillingsannonse: Utviklingsansvarlig for jenter (100%)

Sportsklubben Brann søker utviklingsansvarlig (UA) på fulltid for jenter.

Annonse:
  • Foto: Marius Simensen/Bildebyrån. 

Vi i SK Brann jobber videre for å integrere toppsatsning og utviklingsarbeid på kvinne- og jentesiden. Nå søker vi den rette til å ta klubbens talentarbeid og satsning videre, slik at SK Branns A-lag på kvinnesiden sikres egenrekruttering på høyeste nivå.

Utviklingsansvarlig vil få ansvar for å videreutvikle klubbens samarbeid med NTG og lokale klubber, Kniksen-Akademiet for jenter, samt kartlegging og oppfølging av spillere i alderen 12 – 19 år. UA skal fungere som veiviser for avdelingen og stille krav til kvalitet i arbeidet som trenerne og spillerne utfører til daglig, ansiktet utad i klubbmiljøer, brobygger og en sentral arkitekt i utviklingsarbeid for fremtiden.

Den vi søker må ha:

  • Høy faglig kompetanse innen spillerutvikling og utvikling av spillere.
  • Minimum UEFA B-lisens eller tilsvarende som trener.
  • Stor interesse og kjennskap til utviklingen på jentesiden.
  • Kompetanse på å lede team og mennesker
  • Evne til å virke samlende og gjøre folk gode i sine roller.
  • Stor arbeidskapasitet. Mye av arbeidet utføres på ettermiddagstid og i helger.
  • Ambisjoner om å oppnå resultatmålene SK Brann setter.

Som utviklingsansvarlig vil du bli en del av et hektisk og positivt miljø i en klubb med stort potensial, stor oppmerksomhet og med støtte utenfra som få klubber kan vise til. Vårt hovedfokus er å utvikle en prestasjonskultur som på sikt gir oss konkurransefortrinn i norsk fotball.

Vi er en verdistyrt klubb. Som medlem av Brann-familien må du identifisere deg med våre kjerneverdier: Vi bryr oss, er en åpen klubb, målrettet og annerledes. Er du den rette?

Ta gjerne kontakt/send søknad til faglig leder Brann-Akademiet Aksel Bergo på [email protected] - eller sportslig leder for SK Brann kvinner Aleksander Olsen på [email protected]

Søknad med referanser sendes på epost med søknadsfrist 20. januar.

Intervjuer vil kunne starte fortløpende med aktuelle kandidater.

Annonse fra Eliteserien: