- Stiller med lag på eliteserienivå

Brann gjør noen endringer før cupkampen mot Arna-Bjørnar, men påpeker at ingen tar lett på oppgaven.

Annonse:

Tirsdag gjennomførte A-troppen en lett økt på Nymark og deretter noen minutters formasjonstrening inne på Stadion. Hvilke elleve som starter 1. rundekampen mot 4. divisjonslaget Arna-Bjørnar onsdag får publikum først vite 75 minutter før kampen.

Men det blir ikke noe juniorlag, påpeker trener Lars Arne Nilsen.

- Med noen skader og tre kamper på en uke gjør vi et par tilpasninger. Men vi kommer til å stille med et godt lag med spillere fra A-stallen. Vi stiller med et lag på eliteserienivå, påpeker han.

Grunnet skader blir verken Kristoffer Barmen (nakke), Fredrik Haugen (lår) eller Gilbert Koomson (kne) med i cuptroppen. Det gjør heller ikke en syk Daouda Bamba, mens Eirik Holmen Johansen er usikker etter noen dagers forkjølelse.

Har sett motstanderen

Selv om Arna-Bjørnar spiller i 4. divisjon har Brann gjort sine forberedelser:

- Per-Ove (Ludvigsen) og Helge (Haugen) har sett de spille og vi har analysert de. Vi vet hva som kommer, påpeker treneren.

Det hender at topplag går på en smell i tidlige cuprunder. Lars Arne Nilsen er bevisst på hvilke feller man kan gå i.

- Det handler om å være profesjonelle og forberede seg godt. Motstanderen får noe ekstra når de møter oss og kommer til å gi alt. De er kanskje enda mer motiverte enn våre spillere i en slik kamp, men det kompenserer vi ved å være 100 prosent profesjonelle, mener Nilsen.

To kamper på én dag

Onsdagens cupkamp spilles på Arna Idrettspark med avspark klokken 18.30. Billettene koster 150,- for voksne mens barn opp til 15 år kommer gratis inn.

Dersom man ønsker seg to kamper for prisen av én, går det an å kjøpe billett som også gjelder for toppseriekampen mellom Arna-Bjørnar og Sandviken som har avspark klokken 14.00 på samme gressbane.

De som har forhåndskjøp billetter kan benytte egen inngang.

Kjøp cupbilletter

De som ikke har anledning til å våre til stede på kampen kan se den direkte på nrk.no og nrk.no/hordaland. Det er Oddgeir Øystese som kommenterer oppgjøret.

Så minner vi om at Brann møter Ranheim i Eliteserien på Stadion søndag klokken 18.00.

Kjøp billetter

Annonse fra Eliteserien: