Stenevik: – Begynner å ligne mer på oss selv

I morgen får Branns kvinnelag muligheten til å ta revansje mot Røa når de gjester Stemmemyren.

Annonse:

Denne uken har tre ungdomsskoleelever vært på arbeidsuke hos Brann kvinner. I den anledning har Anna, Christine og Josefine fra 9. klasse intervjuet Ingrid Stenevik i forkant av morgendagens kamp mot Røa. Sist Brann og Røa møttes var det sistnevnte som stakk av med  2–1-seieren.

– Vi startet sesongen med to seiere, men så har vi hatt en midtperiode som har vært litt dårlig. De siste 2-3 kampene synes jeg vi har klart å snu det litt igjen. Vi har prestert mye bedre og vi begynner å ligne mer på oss selv, sier Ingrid Stenevik.

I perioden det ikke har gått så bra, synes Stenevik det har vært tøft. 

– Vi har vunnet seriegull to år på rad, så det er liksom forventet at man skal gjøre det igjen. Forventningene til oss er veldig store og jeg synes egentlig det er bra, det er jo positivt, men desto tøffere blir det når vi ikke leverer, sier hun.

I morgen får Brann muligheten til å ta revansje mot Røa etter det sure tapet tidligere i mai. På spørsmål om hva laget må gjøre annerledes for å vinne denne kampen, svarer Stenevik:

– Vi dominerte banespillet mot de, men vi var for dårlige i boksen. Vi må være mer fokusert på å holde balansen i laget i det vi angriper.  Når du har masse ball, så går du mye fremover med mange folk, så vi ble litt for isolerte i de kontringssituasjonene til Røa. Vi må ha fokus på balanse og være enda litt skarpere på siste tredjedel.

Kampen har avspark kl. 15.00 i morgen på Stemmemyren. Kjøp billett til kampen her og vær med å heie frem Brann til seier!

– Supporterkulturen i Bergen og rundt Brann er jo helt fantastisk. I fjor og i år har kanskje vært helt spesielt. Det er helt vilt. Både på herresiden, der er det jo enda mer ekstremt enn hos oss, men jeg synes likevel de er helt fantastiske med oss. Hos mange av de andre Toppserien-klubbene har herrene store fanskarer, men de støtter ikke damelaget like mye som her, avslutter Stenevik. 

Annonse fra Eliteserien: