Stem på månedens spiller i november

Delta i kåringen og vinn partoutkort til neste sesong!

Siden april har dere supportere kåret månedens Brann-spiller basert på deres egne vurderinger av prestasjonene.

Disse har vunnet så langt:

 • April: Daniel Braaten
 • Mai: Fredrik Haugen
 • Juni: Daniel Braaten
 • Juli: Kasper Skaanes
 • August: Fredrik Haugen
 • September: Deyver Vega
 • Oktober: Deyver Vega

  Alle som stemmer er med i trekningen av et partoutkort for 2018-sesongen.

Du kan stemme på vår Facebook-side eller nederst i denne saken.

Brann spilte tre kamper i november. Det ble en fin seier med 2-0 over Lillestrøm på hjemmebane før det ble et knepent 1-2-tap i den avgjørende kampen borte Strømsgodset. Sesongen ble avsluttet med 2-2 hjemme mot Tromsø. 

Her er kampene som danner grunnlag for oktober-avstemmingen:

 • 5. november: Brann - Lillestrøm 2-0: Vega, Grønner
 • 19. november: Strømsgodset - Brann 2-1: Vega
 • 26. november: Brann - Tromsø 2-2: Marengo, Larsen

Vi har valgt ut fire kandidater du kan stemme på:

Deyver Vega

Deyver Vega spilte hele kampene mot Lillestrøm og Strømsgodset, men stod over siste kamp på grunn av karantene. Ikke overraskende ble han også kåret til Branns beste spiller mot begge disse lagene. Han scoret på volley mot Lillestrøm og etter en vending i feltet mot Strømsgodset.  Det var hans femte mål i høst og sjette totalt i Eliteserien denne sesongen. Et konstant uromoment for motstandernes forsvar. Fikk hele 19 poeng på Fantasy på disse to kampene.

Fredrik Haugen

Branns beste tilrettelegger kom sterkt tilbake etter en liten dupp i formen i oktober. Mot Lillestrøm fikk alle se hans presise legg til Vega i bakrom på den første scoringen. Mot Strømsgodset fant Haugen igjen Vega i boksen på Branns scoring. Han spilte alle tre kampene i november og fikk 18 poeng på Fantasy i november og endte opp som den beste tilretteleggeren i Eliteserien sammen med Morten Gamst Pedersen, begge med ti målgivende hver.

Ludciano Marengo

Det ser ut til at den nederlandske vingen er i ferd med å bli kjent med norsk fotball. Mot slutten av sesongen fikk vi se mer og mer av hans offensive register med driblinger, tunneler og innlegg. Han startet kampene mot Lillestrøm og Tromsø og gjorde et innhopp mot Strømsgodset. I siste seriekamp scoret han også sitt første mål for Brann og ble kåret til Branns beste spiller. 

Peter Orry Larsen

Indreløperen har vist gryende form utover høsten. Han startet alle de siste tre kampene av sesongen og kronet det hele med årets gøyeste mål. Med undersiden av foten førte han Brann opp i 2-1-ledelse mot Tromsø. Kanskje det best kan beskrives som et skorpionspark. 

Frist for å stemme: Fredag 8. desember klokken 12.00.

Støtt Brann også neste år!

Kjøp partoutkort her

Annonse fra Eliteserien: