Stem på Månedens spiller i juni

Hvem var lagets beste spiller i juni? Stem - vinn Brann-drakt!

Annonse:

I april ble Daniel Braaten stemt frem som den spilleren supporterne mente hadde vært Branns beste. Deretter fulgte Fredrik Haugen etter en meget sterk mai måned for hans del.

Nå kan du være med å bestemme hvem som blir kåret til Branns beste spiller i juni. Alle som stemmer er med i trekningen av Branns nye hjemmedrakt fra Nike.

Du kan stemme på vår Facebook-side eller nederst i denne saken.

Mens Brann spilte hele syv kamper i mai var det bare tre kamper i juni. De endte med en storseier på hjemmebane og to gode uavgjort-resultater på bortebane.

Her er de tre kampene som danner grunnlag for månedens avstemming:

4. juni: Odd - Brann 0-0

19. juni: Brann - Stabæk 5-0

Målscorere: Daniel Braaten, Bismar Acosta, Amin Nouri, selvmål, Deyver Vega.

25. juni: Sarpsborg 08 - Brann 1-1

Målscorer: Vito Wormgoor.

Vi har valgt ut fire kandidater du kan stemme på:

PIOTR LECIEJEWSKI - Ett baklengsmål på tre kamper i juni forteller et tydelig språk. I den kampen der han faktisk slapp inn et mål var han til gjengjeld lagets klart beste spiller med en rekke strålende redninger.

VITO WORMGOOR - Kapteinen sto virkelig frem som lagets leder i juni. Mot Sarpsborg 08 var han ikke bare god defensivt, han berget også det ene viktige poenget med en praktheading i 2. omgang. God i de to andre kampene også.

AMIN NOURI - Etter sin aller første scoring for Brann er det helt naturlig å lansere ham som en av de fire kandidatene. Trygt backspill, og nå også en offensiv trussel som har begynt å score mål. Leverte dessuten en strålende målgivende til Braaten mot Stabæk.

DANIEL BRAATEN - Selv om han trolig var enda bedre i mai enn i juni gir innsatsen mot Stabæk ham muligheten til å vinne kåringen denne måneden også. Der var han vanvittig sterk, leken og løpssterk - og scoret i tillegg et mål. Deretter brukte han lang tid på å takke omtrent hele Stadion for kampen.

Valget er ditt - hvem var best i juni?

Frist for å stemme: Søndag 2. juni klokken 20.00.

Annonse fra Eliteserien: