Stem på månedens spiller i juli

Delta i kåringen og vinn Eliteseriens flotteste drakt!

Annonse:

Siden april har dere supportere kåret månedens Brann-spiller basert på deres egne vurderinger av prestasjonene.

Disse har vunnet så langt:

April: Daniel Braaten
Mai: Fredrik Haugen
Juni: Daniel Braaten

Alle som stemmer er med i trekningen av Branns nye hjemmedrakt fra Nike.

Du kan stemme på vår Facebook-side eller nederst i denne saken.

Brann spilte fem kamper i juli. Det endte med én sterk borteseier i europacupen, men bortsett fra det var det ikke mye å juble for, med to tap i serien og avskjed i kvalifiseringen til Europa League etter forsmedelige 0-2 for Ruzomberok i den avgjørende hjemmekampen.

Her er kampene som danner grunnlag for juli-avstemmingen:

  • 2. juli: Brann - Vålerenga 0-0
  • 9. juli: Stabæk - Brann 2-0
  • 13. juli: Ruzomborek - Brann 0-1
  • 16. juli: Brann - Sarpsborg 08 0-1
  • 20. juli: Brann - Ruzomborek 0-2

Vi har valgt ut fire kandidater du kan stemme på:

Kasper Skaanes - I skadefraværet til Daniel Braaten og Deyver Vega fikk han endelig spilletid. Grei kamp hjemme mot Sarpsborg 08 uten å dominere. I hjemmekampen mot Ruzomberok var han derimot lagets klart beste spiller med stor løpskraft og kloke valg. Også viktig de siste minuttene i bortekampen mot samme lag da Brann trygget seieren.

Bismar Acosta - Blir kandidat med bakgrunn i to av oppgjørene i juli. I 0-0-kampen hjemme mot Vålerenga var han svært solid og bidro sterkt til at laget holdt nullen. Deretter var han meget god i begge ender av banen i bortekampen mot Ruzomberok der han ble matchvinner med 1-0-målet sitt.

Ruben Kristiansen - Jevne prestasjoner i de fleste kampene den siste måneden. God hjemme mot Vålerenga og Sarpsborg 08, og OK også i de to kvalifiseringskampene til Europa League. Fortjener å være kandidat i en måned der få spillere gjorde seg veldig positivt bemerket.

Vito Wormgoor - Litt berg-og-dalbane den siste måneden. Involvert i baklengsmålet på overtid hjemme mot Sarpsborg 08, i en kamp der han ellers var svært god. Det var han også hjemme mot Vålerenga og borte mot Rozumberok. Det trekker ned at han laget et avgjørende straffespark hjemme mot Ruzomberok.

Kanskje ikke så lett å velge en åpenbar vinnerkandidat etter en juli måned som ga få gledesstunder. Men valget er ditt!

Frist for å stemme: Fredag 4. august klokken 12.00.

Neste Brann-kamp spilles borte mot Aalesund søndag 6. august klokken 20.00. Deretter er Mjøndalen motstander i cupen onsdag 9. august (borte) før Odd venter på Stadion søndag 13. august klokken 18.00.

Kjøp billetter

Annonse fra Eliteserien: