Stem på månedens Brann-spiller i mai

Hvem synes du var Branns beste spiller i mai? Stem - og vinn!

Annonse:

Vinneren blir den Brann-spilleren som får flest stemmer innen tirsdag 4. juni klokken 12.00. Kåringen finner sted i samarbeid med Lerøy, men det er dere supportere som bestemmer utfallet.

(Avstemning nederst i artikkelen.)

Brann spilte følgende kamper i mai:

1. mai. Arna-Bjørnar - Brann (NM) 1-6
5. mai: Brann - Ranheim 0-1
12. mai: Stabæk - Brann 0-1
16. mai: Brann - Sarpsborg 08 2-1
19. mai: Bodø/Glimt - Brann 1-2
23. mai: Åsane - Brann 0-2
26. mai: Brann - Rosenborg 0-1

Laget spilte altså hele syv kamper denne måneden. Det ble to seirer i cupen, mens det i Eliteserien endte med tre seirer og to tap.

Basert på spillernes innsats og prestasjoner i disse kampene har vi plukket ut fire kandidater som har utmerket seg mer positivt enn andre. Det er blant disse kandidatene du kan kåre Månedens Brann-spiller i mai sammen med Lerøy.

Kandidatene i mai

Månedens kandidater er disse fire:

AMER ORDAGIC

Mai ble hans store måned. Det begynte med cupkamp mot Arna-Bjørnar og fortsatte med spill fra start i fire av de fem seriekampene. I de tre seirene mot Stabæk, Sarpsborg 08 og Glimt levert han trygt spill, god løpskapasitet og tilførte midtbane den riktige balansen. Et stort comeback etter en vanskelig tid.

PETTER STRAND

Nok en god måned for Tertnes-karen. Fikk gleden av å score et viktig mål på 16. mai, og sikret 17. mai-feiringen for hele laget. God i de andre kampene også. Teknisk elegant på små flater, men også i stand til å gjennomføre lange, sugende løp i høyt tempo og bidra både fremover og bakover på banen. 

VETON BERISHA

Fikk hull på byllen da han ble matchvinner borte mot Stabæk i den viktige seieren der. Fulgte opp med scoring 16. mai også. Har vist enorm innsats og vinnervilje i hver eneste duell, og blitt en helt hos publikum på grunn av den oppofrende stilen. Taklet rollen på venstrevingen godt.

BISMAR ACOSTA

Var kandidat til kåringen sist måned også, og står frem som en enda bedre kandidat nå. Det er først og fremst kampen mot Glimt som ble minneverdig denne måneden, fordi han både la målgivende pasning og scoret seiersmålet på spektakulært vis. Tøff i duellene defensivt og en spiller motstanderne frykter.
 
Avstemmingen pågår frem til tirsdag 4. juni klokken 12.00. Du kan stemme på vår Facebook-side eller nederst i denne saken.

Blant alle som stemmer trekker vi ut en vinner som får en signert Nike-ball.

STEM HER

Avstemmingen foregår i samarbeid med Lerøy.

leroy2

 

Annonse fra Eliteserien: