Stem på månedens Brann-spiller i juni

Hvem var lagets beste i juni? Stem og vinn gratis måltid hos Pink Fish for fire personer.

Annonse:

Vinneren blir den Brann-spilleren som får flest stemmer innen fredag 5. juli klokken 18.00. Kåringen finner sted i samarbeid med Lerøy, men det er dere supportere som bestemmer utfallet.

Brann spilte fem kamper i juni. Det endte med én viktig hjemmeseier mot Lillestrøm, to sterke poengdelinger borte mot Haugesund og Molde. Etter å ha først vunnet i cupen mot Sogndal, gikk Brann ut på et forsmedelig 0-4-tap mot Ranheim.

Basert på spillernes innsats og prestasjoner i disse kampene har vi plukket ut fire kandidater som har utmerket seg mer positivt enn andre. Det er blant disse kandidatene du kan kåre Månedens Brann-spiller i juni sammen med Lerøy.

Alle som stemmer er med i trekningen av et gratis måltid hos Pink Fish på Galleriet for fire personer. Vinneren kontaktes etter konkurranseslutt.

(Avstemning nederst i artikkelen.)

Kandidatene i juni

Håkon Opdal
Matchvinner-redning i hjemmekampen mot Lillestrøm. Fikk også en del å gjøre i kampen mot Molde, hvor han flere praktfulle redninger. Offensiv i feltet, løser det meste med kraft og rutine. 

Veton Berisha
Forrige måneds vinner. Som regel der når Brann skaper noe. Alltid pålogget og alltid på løp. Viser en enorm innsats og vinnervilje i hver eneste duell. Hadde en enorm sjanse i slutten av Molde-kampen.

Vito Wormgoor
Enorm i de fleste dueller, og får den minste detalj til å se kalkulert ut. Tøff i duellene defensivt og en spiller motstanderne frykter. Scoret i oppgjøret mot Haugesund.

Amer Ordagic
Har vært en fast innventar på laget siden mai og leverer et trygt spill til sine lagkamerater. Han dekker store rom, vinner viktige dueller og har vært skapende og kreativ med høyrefoten sin. Scoret også i cupkampen mot Sogndal

STEM HER

Avstemmingen foregår i samarbeid med Lerøy.

leroy2

 

Annonse fra Eliteserien: