Stem på Månedens Brann-spiller i april

Hvem var Branns beste i april? Stem - og vinn signert Nike-ball!

Annonse:

Vinneren blir den Brann-spilleren som får flest stemmer innen fredag 3. mai klokken 12.00. Kåringen finner sted i samarbeid med Lerøy, men det er dere supportere som bestemmer utfallet.

Brann spilte følgende kamper i april:

7. april: Brann - Strømsgodset 1-1
10. april: Brann - Kristiansund 2-1
13. april: Viking - Brann 2-1
22. april: Brann - Vålerenga 1-1
28. april: Tromsø - Brann 1-2

Det ble altså to seirer i april, hjemme mot Kristiansund og borte mot Tromsø. Men som de fleste har sett var Brann jevngode, og helst bedre, enn motstanderne i alle kampene. Flere dommeravgjørelser er i ettertid beviselig blitt dokumentert feilaktige, blant annet flere straffespark som ble oversett i kampen mot Viking.

Basert på spillernes innsats og prestasjoner i disse kampene har vi plukket ut tre kandidater som har utmerket seg mer positivt enn andre. Det er blant disse kandidatene du kan kåre Månedens Brann-spiller i april sammen med Lerøy.

Kandidatene i april

Månedens kandidater er disse tre:

PETTER STRAND

Scoret i sin første hjemmekamp på Stadion da han berget ett poeng mot Godset. Er blitt flyttet i ulike roller, men har løst alle oppgavene meget bra. Enorm løpskapasitet og energi, og det har gjort ham til en yndling blant publikum allerede. En av lagets aller viktigste spiller i sesonginnledningen.

VETON BERISHA

Selv om målene har uteblitt har hans inntreden i laget likevel vært positiv. La en viktig målgivende til Daouda Bamba mot Kristiansund og var direkte involvert i begge situasjonene som sørget for scoringer i 2-1-seieren over Tromsø sist helg. Hardtarbeidende, rask og god med ballen i beina. Mangler bare mål.

BISMAR ACOSTA

Har tatt tilbake stopperplassen som Christian Eggen Rismark lånte i fjor høst. Er blitt trukket frem for sine positive bidrag i flere av kampene i april, blant annet mot Strømsgodset, Vålerenga, Kristiansund og Tromsø. Mot VIF var han svært nær vårens første scoring med heading i tverrligger. Fysisk råskinn.
 
Avstemmingen pågår frem til fredag 3. mai klokken 12.00. Du kan stemme på vår Facebook-side eller nederst i denne saken.

Blant alle som stemmer trekker vi ut en vinner som får en ball fra Nike som er signert av A-lagsspillere fra Brann.

STEM HER

Avstemmingen foregår i samarbeid med Lerøy

leroy2

 

Annonse fra Eliteserien: