Stem på Branns beste spiller i juni

Nå skal vi kåre lagets beste spiller i juni. Velg din kandidat og stem!

Annonse:

Vinneren blir den som får flest stemmer innen søndag klokken 18.00. Kåringen finner sted i samarbeid med Lerøy, men det er dere supportere som bestemmer utfallet.

Juni var ikke like innholdsrik og intens som mai for Brann sin del, men oppsummeringen viser uansett at laget ikke tapte én eneste seriekamp den måneden heller, akkurat som i mars, april og mai.

I mai ble det spilt åtte kamper i cup og serie, men bare to i juni. Rekken av seriekamper uten tap i 2018 er oppe i 14, noe som er klubbrekord i en og samme sesong.

Her er resultatene i juni:

10. juni: Brann - Vålerenga 0-0
25. juni: Odd - Brann 0-1

Basert på spillernes innsats og prestasjoner i disse to kampene har vi plukket ut fire kandidater som har utmerket seg spesielt positivt. Det er blant disse kandidatene du kan kåre Månedens Brann-spiller sammen med Lerøy.

Kandidatene er:

BISMAR ACOSTA

Soleklar kandidat. På de to kampene i juni slapp ikke Brann inn mål, og det ble scoret ett. Bismar sørget for suksessen i begge ender av banen ved at han bidro sterkt til at laget holdt nullen samtidig som han ble matchvinner i bortekampen mot Odd. Fremsto som en løpende betongkloss som ingen klarte å stanse.

FREDRIK HAUGEN

Mot Odd var det først og fremst mange og lange løp med stor innsats som ble viktig. I hjemmekampen mot Vålerenga var det Haugen med dødballene som presenterte seg. Mange vil nok være enig i at han var lagets beste i 0-0-kampen og at de presise innleggene hans var verd billetten til kampen.

RUBEN KRISTIANSEN

Her snakker vi om en spiller som knapt kan trene på grunn av lyskesmerter, men som løper, kjemper og bidrar som om kroppen hans skulle være i perfekt forfatning. Bunnsolid mot Odd. Ikke like markant mot Vålerenga, men bidro uansett sterkt til at laget holdt nullen i den kampen også.

PETER ORRY LARSEN

Har overtatt indreløperrollen til Kristoffer Barmen i flere kamper uten at det har ført til synlig svekkelse av laget. Mot Odd utgjorde han hele tiden en offensivt trussel. Han jobbet bakover også, og til slutt kronet han en meget god kamp med headingen som sendte Acosta i posisjon foran mål og avgjorde kampen.

Hvem av disse fire blir ditt valg som Månedens Brann-spiller i juni?

Avstemmingen pågår frem til søndag klokken 18.00. Det betyr frem til avspark i den første kampen i juli, hjemme mot Molde. Du kan stemme på vår Facebook-side eller nederst i denne saken.

Stem her

Annonse fra Eliteserien: