Stem - og vinn jubileumsdrakten!

Alle som stemmer i kåringen av Branns beste spiller i november er med i trekningen av jubileumsdrakten.

Annonse:

Avstemmingen pågår frem til onsdag 5. desember klokken 12.00. Kåringen finner sted i samarbeid med Lerøy, men det er dere supportere som bestemmer utfallet.

STEM HER

Brann spilte tre kamper i november:

4. november: Brann - Strømsgodset 3-1
11. november: Kristiansund - Brann 3-1
24. november: Brann - Odd 1-0

Det ble altså to seirer på hjemmebane mot Godset og Odd og et kjedelig bortetap for Kristiansund. Basert på spillernes innsats og prestasjoner i disse kampene har vi plukket ut fire kandidater som har utmerket seg mer positivt enn andre.

Det er blant disse kandidatene du kan kåre Månedens Brann-spiller i november sammen med Lerøy. Er du heldig - vinner du den hvite og eksklusive jubileumsdrakten.

Kandidatene i november

Månedens kandidater er disse fire:

MARKUS O. PETTERSEN

Blir en av kandidatene til tross for at han slapp inn fire mål på de tre novemberkampene. Markus var god i hjemmekampen mot Godset og enda bedre i sesongavslutningen mot Odd der han holdt nullen for første gang. Han kunne heller ikke lastes for baklengsmålene i Kristiansund. Han er fortsatt bare 19 år, men ble stadig mer voksen ettersom sesongen ga ham mer rutine. God skuddstopper.

CHRISTIAN EGGEN RISMARK

Overrasket nok mange da han stjal plassen til mer rutinerte Bismar Acosta i sesonginnspurten. Tilførte laget litt andre ferdigheter ved å være mer spillende enn sine stopperkolleger og flink til å finne åpninger fremover i banen samtidig som han var trygg defensivt. Veldig god mot Godset og Odd og OK mot Kristiansund.

FREDRIK HAUGEN

Var god og viktig i de avgjørende kampene i sesongen. Innledet måneden med mål og målgivende mot Strømsgodset og avsluttet sesongen ved å være blant lagets beste, kanskje den beste, mot Odd. Gode dødballer, presise gjennomspill og hardt defensivt arbeid var kjennemerket i den siste måneden i sesongen. 

DAOUDA BAMBA

Vi lanserer Bamba som en kandidat til tross for at straffebommen hans mot Kristiansund på sett og vis ble skjebnesvanger. Det er mye på den positive siden også, blant annet to fine mål i årets to siste kamper. Har farten som truer motstanderne og fremsto som et angrep alene enkelte ganger.

Avstemmingen pågår frem til onsdag 5. desember klokken 12.00. Du kan stemme på vår Facebook-side eller nederst i denne saken.

Blant alle som stemmer trekker vi ut en vinner som får den hvite og meget eksklusive jubileumsdrakten som ble lansert da Brann feiret 110 år i slutten av september. Drakten kan ikke kjøpes noe sted og er svært etterspurt.

STEM HER

leroy2
Annonse fra Eliteserien: