Stem - og vinn FIFA 19-spill!

Hvem var Branns beste spiller i september? Stem og vinn FIFA 19-spill!

Annonse:

Vinneren blir den som får flest stemmer innen mandag 1. oktober klokken 19.00, altså frem til Branns bortekamp mot Tromsø. Kåringen finner sted i samarbeid med Lerøy, men det er dere supportere som bestemmer utfallet.

Her er resultatene i september:

2/9: Brann - Ranheim 1-0
15/9: Haugesund - Brann 1-3
23/9: Brann - Sandefjord 1-1

Det ble altså to seirer, hjemme mot Ranheim og borte mot Haugesund, og et surt uavgjortresultat hjemme mot Sandefjord. Av oppgjørene var Haugesund-kampen den desidert beste både sportslig og underholdningsmessig.

Basert på spillernes innsats og prestasjoner i disse tre kampene har vi plukket ut fire kandidater som har utmerket seg mer positivt enn andre. Det er blant disse kandidatene du kan kåre Månedens Brann-spiller sammen med Lerøy.

Kandidatene i september

Månedens kandidater er disse fire:

Kristoffer Barmen

3-0-målet hans mot Haugesund er grunn nok til å stemme på Kristoffer denne måneden. Han curlet ballen opp i motsatt kryss fra langt holdt, og punkterte kampen. Indreløperen var også god i hjemmekampen mot Sandefjord, mens hans ble skadet i 1. omgang mot Ranheim o måtte ut.

Daouda Bamba

Fikk sin første kamp fra start mot Haugesund - og for en start det ble med en herlig scoring før det var spilt ti minutter. Han hadde også en målgivende senere i kampen. Var målløs, men ble kåret til Branns beste, mot Sandefjord senere i måneden.

Peter Orry Larsen

Hans femte scoring for sesongen ble av det særdeles viktige slaget. Orry kom innpå stillingen 0-0 mot Ranheim, men ordnet etter hvert seiersmålet. Gode innhopp mot Haugesund og Sandefjord også for superreserven i Brann-troppen.

Ruben Yttergård Jenssen

Brukte september til å spille seg inn på Branns midtbane. Ble benyttet som indreløper mot Ranheim, men var mye bedre borte mot Haugesund da han fikk spille sentralt. Tok hjemmelaget på sengen med et glimrende samarbeid med Fredrik Haugen.

Avstemmingen pågår frem til mandag 1. oktober klokken 19.00. Du kan stemme på vår Facebook-side eller nederst i denne saken.

Blant alle som stemmer trekker vi ut en vinner som får et FIFA 19-spill (til Xbox) som er signert av alle Brann-spillerne.

Stem her

leroy2
Annonse fra Eliteserien: