Steffen: - Vi reiser ned som én by

Steffen Lie Skålevik gleder seg til vestlandsderbyet med hele Bergen i ryggen.

Interessen har vært stor fra bergensere, og nå nærmer deg seg 1300 solgte billetter på bortefeltet på Haugesund Stadion.

- Det er sånne kamper det er gøy å spille. Hele Bergen reiser til Haugesund på lørdag, så vi vi reiser ned der som én by for å prøve å ta hjem tre poeng.

- Vi skal gi alt! Det er en utrolig viktig kamp, forteller Lie Skålevik.

Grunnet stor interesse fra våre supportere har FK Haugesund åpnet opp en hel kortside for bergenserne, og det har lønnet seg. Med to dager igjen til kamp er det bare et par 100 ledige billetter igjen.

- Vi har så mange bortefans på alle kamper, så dette er vi vant til. Det blir nesten som å spille på hjemmebane, og det er en kjempefordel for oss spillere.

Bataljonen kjører busser

I tillegg til kort reisevei og gode transportmuligheter kjører Bataljonen tre busser for Brann-supportere. To av disse har avgang klokken 10.30, mens familiebussen kjører klokken 13.00. Alle bussene drar fra blomsterpaviljongen ved Bergen Storsenter.

I Haugesund kan Brann-supportere møtes på puben Mac-kjelleren, hvor det vil være snille priser i baren og naborestauranten. Det blir felles avgang herfra til Haugesund Stadion klokken 16.45.

Kjøp billetter til bussen

Man må være medlem av Bataljonen for å kjøpe bussbilletten, som koster 250 kroner. Kampbillett er ikke inkludert i prisen, men man er garantert billett når man bestiller bussturen.

Bli med og vis hvem som har Vestlandets beste supportere!

Kjøp billetter

Annonse fra Eliteserien: