Status på supporterulykken

Situasjonen til supporteren som ble påkjørt av T-banen er endret fra kritisk til alvorlig.

Annonse:

Det var på vei til kampen mellom Vålerenga og Brann søndag at en av våre supportere ble påkjørt av T-banen på Nationaltheateret stasjon. Hendelsen betegnes som en ulykke.

Supporteren, en 22 år gammel mann, har i natt vært gjennom en omfattende og lang operasjon i den ene foten, som måtte amputeres nede på leggen, over ankelen. Det gjenstår fortsatt flere operasjoner de neste dagene.

Brann får opplyst direkte fra familien at de får mange positive tilbakemeldinger fra sykehuset, til tross for at situasjonen fortsatt ikke er helt avklart.

22-åringen er våken og husker forløpet til ulykken. Han har sine nærmeste rundt seg på sykehuset i Oslo og er ved godt mot. Han vil etter hvert bli overflyttet til sykehus i Bergen.

Familien takker for støtten til alle som har stilt opp, både folk i Brann, i Bataljonen og i BGG.

- Føler lettelse, tross alt

Daglig leder i Brann, Vibeke Johannesen, sier følgende om statusen som er kommet fra familien:

- Dette er fortsatt en meget alvorlig hendelse, men vi må likevel tillate oss å føle lettelse over at han overlever. Det kunne gått så mye verre, sier hun.

Johannesen formidler også på vegne av familien av de ikke ønsker direkte henvendelser fra media eller andre i denne fasen.

I ettermiddag holder Brann åpent på Stadion fra 17.00 til 19.00 for supportere som ønsker det. Tanken er at man skal snakke sammen etter hendelsen. Inngang 7x benyttes.

Annonse fra Eliteserien: