Start høstferien med storkamp under flomlysene på Stadion

Flomlys, kampstart klokken 20.00, serielederen på besøk og skolefri dagen etter. Oppskriften på en herlig start på høstferien.

Annonse:

Endelig er innspurten på sesongen i gang. Det er fortsatt mye å spille for, og med høstmørkets inntog vil flomlysene igjen lyse opp Stadion-matten. Høstkampene har alltid en spesiell stemning, og med serieleder Molde på besøk er Brann-spillerne klare for å krige i hver duell for å sikre tre poeng.

Oppløftende kamp mot Rosenborg

Lørdag kveld spilte Brann bortekamp mot Rosenborg på Lerkendal. En kamp som var svært spennende, jevn og tøff. Rosenborg hadde vunnet syv strake kamper på hjemmebane, og Brann kjempet med nebb og klør for å sikre seg poeng. Med litt bedre uttelling kunne alle tre poengene blitt med hjem til Bergen.

Spillere tilbake fra suspensjon

Daouda Bamba har vært ute med suspensjon etter duellen med Simen Wangberg mot Tromsø, men har sonet ferdig og er spilleklar til denne kampen. Det er også Ruben Yttergård Jenssen, som fikk sitt fjerde gule kort i kampen mot Haugesund.

Alt ligger til rette for en magisk kveld på Stadion, med flomlys, storkamp og skolefri dagen etter. Ta turen til Stadion for å skape en magisk kveld sammen med oss.

Billetter finner du her.

Annonse fra Eliteserien: