Bortetap mot Stabæk

Et godt Stabæk-lag scoret tidlig, og Brann maktet ikke å utligne før hjemmelaget la på til 2-0, noe kampen også endte med.

Stem på Branns beste spiller i kampen her.

SLUTT: Brann fikk ikke ballen i mål og slet etter det tidlige baklengsmålet.

90 + 2. min: Azar får en mulighet, men skyter høyt over fra 18 meters hold.

89. min: Sayouba skyter et tilbakespill i ryggen på Karadas, men ballen går over mål.

87. min: Karadas dytter Skjønsberg over ende og får frispark mot seg.

86. min: Luc Kassi går ut og blir erstattet av Alex Nimely.

85. min: Azar vinner et frispark til Brann på midten. Haugen legger inn i feltet. Heltne Nilsen får en tå på ballen, men skaper ikke nevneverdige problemer for Sayouba.

83. min: Amin Nouri skyter over og langt til side for mål fra 18-19 meter.

82. min: Steffen Lie Skålevik og Kristoffer Barmen går ut og blir erstattet av Torgeir Børven og Azar Karadas.

79. min: Acosta er med fremover og prøver et langskudd som ikke får nok fart på seg. Det går langs bakken og inn til Sayouba.

73. min: Gyasi går ut og blir erstattet av Daniel Granli.

69. min: Piotr med dobbeltredning fra Gyasi og Kassi.

69. min: Ohi prøver å skru ballen i hjørnet fra 8-9 meter, men skuddet går utenfor.

68. min: Haugen legger inn. Sayouba får en finger på ballen slik at Orlov ikke får treff på ballen.

67. min: Steffen Lie Skålevik skyter via en fot og utenfor. Får corner.

66. min: Vito redder på streken etter at Sivert mister ballen på vei fremover. Brann lever farlig nå.

65. min: Barmen har ryggsekk og skyter høyt over fra 18 meters hold.

61. min: Jakob Orlov kommer inn for Petter Orry Larsen.

60. min: Ohi skyter fra langt hold, ballen spretter foran Piotr og går i mål til 2-0.

59. min: Kristoffer Barmen får frispark mot seg i straffefeltet. Er såvidt borti ryggen til motspiller med hånden.

56. min: Ohi vil ha straffe, men må nøye seg med corner etter duellen med Nouri. Kassi legger inn, men skrur ballen ut over dødlinjen.

52. min: Ruben Kristiansen kommer inn i sekstenmeteren og legger inn, men Skjønsberg klarerer til corner. Acosta klatrer på ryggen til Hanche-Olsen og får frispark mot seg.

50. min: Brann får frispark langs venstrekanten. Skjønsberg dytter Barmen over ende. Barmen lander vondt på hoften, men kommer seg opp igjen. Frisparket blir ikke farlig.

46. min: Fredrik Haugen sparker i gang 2. omgang.

PAUSE: Dommer Tore Hansen blåser til pause. Stabæk tok en tidlig ledelse ved Hanche-Olsen allerede etter to minutter. Brann var gode midtveis, men Stabæk tok over mot slutten av 1. omgang igjen.

44. min: Frispark til Stabæk fører til corner for hjemmelaget. Brochmann står på bakerste, men igjen redder Piotr. Farlig nær baklengs der!

43. min: Igjen blir Ohi spilt fri i bakrom og prøver å lobbe over Piotr, som kommer ut og redder.

39. min: Ohi blir spilt fri i bakrom, men er i ubalanse og skyter over mål. Stor sjanse til Stabæk der.

38. min: Frispark til Stabæk langs høyrekanten. Innlegget skrus innover i feltet, men Brann får klarert.

37. min: Vito header unna corneren.

36. min: Luc Kassi kommer gjennom og skyter fra 17 meter, men Piotr redder mesterlig til corner.

30. min: Brann får frispark. Haugen legger inn i feltet. Etter mye frem og tilbake skyter Vito like over tverleggeren. Stor sjanse til Brann!

28. min: Ruben Kristiansen legger inn fra venstre. Peter Orry når nesten ballen, som snisser hodet til dagens høyrekant.

27. min: Brann spiller frem og tilbake i feltet, men får ikke avsluttet.

26. min: Fredrik Haugen skyter rett i muren. Returen skyter han langt over. I ubalanse dog.

23. min: Nouri spiller Peter Orry fint gjennom. Fra litt skrått hold skyter Larsen, men keeperen redder til corner. Brann får frispark på påfølgende situasjon. Sivert blir felt.

* Brann har løftet spillet høyere på banen og har ballen mer nå.

20. min: Nouri legger lavt inn i feltet. Skålevik vender, men skuddet blir blokkert til corner. Den header Larsen over.

14. min: Jeppe Moe legger inn fra venstre, men ballen går over hele banen og til innkast for Brann.

12. min: Brann får sitt første corner. Haugen legger inn. Acosta header over i det han blir avblåst i duellen med Hanche-Olsen.

11. min: Steffen Lie Skålevik får frispark mot seg for dytting i duell mot Morten Skjønsberg.

10. min: Gilli kaster til Steffen Lie Skålevik som slår tilbake og legger inn. Keeper Sayouba må ta et steg tilbake for å unngå baklengs. Et dårlig innlegg som kunne blitt mål der.

Brann-fansen høres godt her på Nadderud.

07. min: Stabæk kjemper til seg sitt andre corner for kampen. Piotr bokser ut på nytt, men rett til Brochmann som skyter rett på keeper.

* Verst tenkelige start for Brann dette. Stabæk scorer på sin første sjanse.

02. min: Stabæk får kampens første corner. Den bokser Piotr unna. Men Stabæk angriper igjen. Et innlegg blir headet inn mot mål av Ohi og Hanche-Olsen får to sjanser til å score. Fra kloss hold setter han ballen forbi Piotr til 1-0.

01. min: Ohi og Stabæk sparker i gang kampen.

Det er snart avspark på Nadderud. Denne artikkelen vil bli oppdatert når det skjer noe i kampen.

Brann stiller uten en skadet Daniel Braaten, mens Jakob Orlov sitter på benken fra start.

Nye på laget er Peter Orry Larsen og Steffen Lie Skålevik.

Stabæk - Brann 2-0 (1-0)

1-0: Andreas Schjølberg Hanche-Olsen (2.)
2-0:
Ohi Omoijuanfo (60.)

16. serierunde Eliteserien. Nadderud Stadion. 4205 tilskuere. Dommer: Tora Hansen, Feda IL.

Stabæk (4-5-1): Mande Sayouba –Jeppe Moe, Andreas Hanche-Olsen, Morten Skjønsberg, Håkon Skogseid - Luc Kassi (Alex Nimely fra 86.), Jonathan Lumanza, Hugo Vetlesen, Raymond Gyasi (Daniel Granli fra 73.), Tonny Brochmann- Ohi Omoijuanfo.

Brann (4-3-3): Piotr Leciejewski - Amin Nouri, Vito Wormgoor, Bismar Acosta - Ruben Kristiansen - Fredrik Haugen, Sivert Heltne Nilsen, Kristoffer Barmen (Azar Karadas fra 82.) - Peter Orry Larsen (Jakob Orlov fra 61.), Steffen Lie Skålevik (Torgeir Børven fra 82.), Gilli Rólantsson.