Spillesugen Berisha klar for å krige i Kristiansund

Veton Berisha har ikke spilt eliteseriefotball på tre uker. Nå er han klar for å kjempe med nebb og klør om tre poeng i Kristiansund på søndag.

Annonse:

– Formen skal være bra. Jeg fikk en god gjennomkjøring mot Nest-Sotra tidligere i uken og den var viktig for meg, sier Veton Berisha til brann.no.

For grunnet landslagspause og karantene mot Lillestrøm for to uker siden, har det gått tre uker siden Berisha sist spilte en kamp i Eliteserien. Denne uken scoret han i en testkamp mot Nest-Sotra, der Brann vant 3–0 i en kamp som ble spilt med to omganger på 30 minutter. 

– Jeg har trent som normalt i pausen, men jeg har fått inn noen ekstra styrkeøkter, sier han om hvordan han har holdt formen vedlike. 

Storm og pøsregn

Søndag klokken 20.00 skal han og resten av Brann-laget møte Kristiansund borte. Og værmeldingen, den er ikke av beste sort. Det skal komme store nedbørsmengder og det er meldt kraftig vind. 

– Jeg forventer at det blir en knalltøff kamp. Det laget som takler forholdene best og vinner «krigen» på banen vil stikke av med alle tre poengene. 

Brann-laget reiser til Kristiansund med fornyet selvtillit. For etter å ha tapt to kamper på rad mot Mjøndalen og Tromsø, vant de 3–1 borte mot Lillestrøm før landslagspausen

– Den seieren var viktig. Først og fremst for å henge med i toppen, men også for stemningen. Både innad i spillergruppen og utad, sier Berisha. 

Kampen mot KBK har avspark klokken 20.00 på søndag kveld og blir sendt på Eurosport Norge, Eurosport Player og Dplay. Lagoppstillingene kommer som vanlig 75 minutter før avspark, denne gangen klokken 18.45. 

Neste kamp på Brann Stadion er vestlandsderbyet mot Haugesund, lørdag 21. september klokken 18.00. Bli med og fyll opp stadion – billetter finner du her.

 

Annonse fra Eliteserien: