BB221002BB266

Søndagens cupkamp spilles på Åsane Arena klokken 13.00

4. runde i NM mellom Brann og Haugesund er flyttet fra Brann Stadion til Åsane Arena, og avspark er flyttet til klokken 13.00. Grunnen til flyttingen er minusgradene og det meldte snøværet.

Annonse:
  • Foto: Marius Simensen/Bildebyrån. 

– Vi har hatt samtaler med Haugesund, NFF og rettighetshaver NRK om en mulig flytting av kampen. Nå er det bekreftet at søndagens kamp mot Haugesund i NM skal spilles på Åsane Arena klokken 13.00, sier daglig leder i Brann, Christian Kalvenes.

Kampen skulle opprinnelig blitt spilt på Stadion klokken 17.00 søndag. Billettsalget ble stoppet tirsdag kveld, da man nærmet seg taket for hva som er kapasiteten for en kamp på Åsane Arena.

Billettinformasjon:

Antallet sitteplasser på Åsane Arena er 3300. Det er solgt rundt det samme antallet til kampen. Brann vil i løpet av de neste dagene kontakte dem som har kjøpt billett og gi informasjon om hvordan man henter ut sine billetter på Åsane Arena.

På Stadion hadde Brann åpnet både SPV og Fjordkraft-tribunen, mens det bare er én langside på Åsane Arena. Brann ber om forståelse for at noen kanskje vil måtte bli flyttet fra langside til kortside, slik at alle med billett skal få komme inn på kampen.

  • NB: Alle som har kjøpt billett til kampen vil få informasjon om hvordan man henter ut nye billetter på e-post. Der er sendt ut informasjon om eventuell refusjon. Har du kjøpt billett og ikke mottatt e-post, sjekk først søppelposten, før du tar kontakt med Brann på [email protected]. Har du billett og ønsker refusjon kan du melde fra i dette skjemaet.

Om det blir mulighet for flere å kjøpe billett vil man komme tilbake til når Brann har full oversikt over dem som alt har kjøpt. Følg med på brann.no i dagene inn mot kamp for et eventuelt restesalg. 

Det er verdt å nevne at det skal spilles EM-kvalifisering i håndball for herrer i Åsane Arena klokken 16.45 søndag med 2500 tilskuere, og både fotball- og håndballarenaen benytter samme inngang. Derfor var det ikke mulig logistikk-messig å spille kampen på det opprinnelige tidspunktet som var 17.00.

Derfor kan ikke kampen spilles på Stadion:

Værmeldingen viser både minusgrader og snø i dagene frem mot kamp, og på kampdag. På Stadion har varmekablene stått på den siste måneden og banen har vært dekket med vekstduk. Når det blir for mange minusgrader vil det likevel kunne bli frost i øverste del av banen, og duken kan fryse fast i banen. Kommer det snø på toppen av duken kan man også risikere at man ikke får den av.

Siden underlaget på Stadion er gress er det ikke mulig å brøyte og salte banen uten å risikere at banen ødelegges. På en kunstgressbane som Åsane Arena er både salting og brøyting mulig. Brann, Sandefjord og Stabæk spiller på naturgress, og grunnet været har alle tre måtte flytte sine kamper til arenaer med kunstgress.

Annonse fra Eliteserien: