Solid seier mot Røa

Brann vant 5–2 på Stemmemyren!

Se høydepunktene i videovinduet over.

Det var en fartsfylt og god fotballkamp som ble spilt i regnværet på Stemmemyren. Ni minutter var spilt da Brann tok ledelsen for første gang i kampen. Andrine Hegerberg slo et godt innlegg i feltet, og Larissa Crummer satte ballen i mål med en herlig volley. Brann ledet 1–0!

Tre minutter senere utlignet Røa. Brann-forsvaret slet med å klarere et innlegg, og Røa fikk kranglet ballen i mål. Men i dag var Brann påskrudd - de gikk rett i angrep og tok ledelsen igjen bare sekunder etter utligningen. Marit Bratberg Lund slo et herlig innlegg fra venstresiden, som Maria Brochmann styrte i det lengste hjørnet med hodet. En klassescoring!

Brann fortsatte å skape sjanser, og etter 27 minutter økte de ledelsen. Et nydelig angrep ble rullet opp på venstresiden før ballen ble slått inn foran mål av Karoline Haugland. Der stod Larissa Crummer og satte ballen i mål. Røa var utspilt, og Brann ledet 3–1.

I andre omgang fortsatte Brann å skape målsjanser. Kampens fjerde Brann-scoring kom på et hjørnespark, der Maria Brochmann var suveren i luften og satte inn hennes andre scoring for dagen.

Tyve minutter før slutt utlignet Røa ut av ingenting, men det gjorde lite. Brann fortsatte å angripe, og Lund kronet en herlig Brann-kamp med et langskudd som gikk via stolpen og i mål. Det ble kampens siste scoring, Brann vant 5–2!

Nå gjelder det å sikre seg plass til neste hjemmekamp! Den kampen spilles mot Stabæk tirsdag 6. juni klokken 19.05. Billetter til den kampen finner du her.

Og ikke minst: 18. juni skal vi fylle opp Brann Stadion når Avaldsnes kommer på besøk til Bergen. Dette vil du ikke gå glipp av! Kjøp billetter til fotballfesten her.