Solgt til Ranheim

Brann og Ranheim er enige om en overgang for Christian Eggen Rismark (29). Han returnerer med det til sin gamle klubb.

Annonse:

– Jeg har hatt en flott tid i Brann, og det har vært en stor opplevelse. Jeg har alltid hatt en drøm om å spille for en toppklubb, og det har jeg nå gjort, sier Eggen Rismark.

Trønderen ble hentet til Brann fra Ranheim sommeren 2018, og det er også denne høsten han trekker frem som sitt sterkeste minne fra tiden i Brann.

– Jeg vil aldri glemme «gullkampen» mot Rosenborg. Selv om det ble tap, var det en stor opplevelse å få være med i tetstriden og kjempe om ligagullet den høsten. Entusiasmen i Bergen er stor, og det har jeg fått kjenne på. Både på godt og vondt, sier 29-åringen.

Eggen Rismark har hatt sin siste trening med Brann og reiste til Trondheim onsdag.

– Jeg har ikke fått spilt så mye som jeg har ønsket i Brann, og da Ranheim kom på banen ble valget tatt om å reise tilbake dit. Der håper jeg å få en lederrolle og føre dem tilbake til eliteserien, avslutter Eggen Rismark.

Sportssjef Rune Soltvedt skryter av midtstopperen.

– Han har ikke spilt så mye som han har hatt ønske om den siste tiden, og da Ranheim kom på banen ble vi enige med både klubb og spiller om en overgang. Christian er en flott person og har vært et forbilde i garderoben med sin innstilling til trening og kamp. I en stor spillerstall vil det alltid være noen spillere som ikke får spille så mye som de ønsker, men Christian har bidratt til å pushe alle rundt seg og alltid vært klar når han har fått muligheten.   

Annonse fra Eliteserien: