Solgt til Manchester United

Brann og Manchester United er enige om en overgang for midtbanespiller Lisa Naalsund (27).

Annonse:

Foto: Marius Simensen, Bildbyrån. 

– Jeg har hatt det kjempefint i Brann, og det er vemodig å reise fra klubben. Samtidig var dette en stor mulighet for meg, som jeg ikke kunne takke nei til, sier Naalsund til brann.no. 

27-åringen startet fotballkarrieren i Arna-Bjørnar der hun spilte 157 kamper og scoret 35 mål. Fra og med 2019-sesongen gikk hun til Sandviken og var med på å vinne seriegullet der i 2021-sesongen. Hun har også representert det norske landslaget på alle aldersbestemte nivå, og hun har ni kamper for det norske A-landslaget. 

Avsluttet på topp

Fra 2022 gikk Sandviken inn i Brann. Der sikret man både serie- og cupgull i den første sesongen. 

– Jeg er veldig glad for det året jeg fikk i Brann, og det var helt fantastisk. Jeg fikk avslutte på topp og vant det som var mulig å vinne i Norge, sier hun. 

De siste ukene har det vært mye skriverier om en overgang bort fra Brann, men det var ikke lett for 27-åringen å ta valget om å reise. 

– Det sier litt om Brann og tiden der, at det har vært så vanskelig å bestemme meg for veien videre, sier hun. 

Overgangen til den engelske storklubben er nå bekreftet, og Naalsund venter nå på å få godkjent visum i England før hun kan trene med sin nye klubb. 

– Vi er stolt over at spillere fra Brann og Bergen kan bli aktuelle for de største klubbene i Europa gjennom spill i Brann. Hun har vært en viktig spiller for oss, men når vi som klubb har levert gode resultater over tid så blir spillerne interessante for andre klubber. Vi vil merke at hun forsvinner, samtidig er dette muligheten til nye spillere å ta steget og sette sitt preg på laget, sier sportslig leder, Aleksander Olsen.  

Annonse fra Eliteserien: