Solgt til Bodø/Glimt

Japhet Sery Larsen (21) er bekreftet klar for Bodø/Glimt. Dansken reiste fra Branns treningsleir på Gran Canaria tirsdag ettermiddag, og overgangen er nå bekreftet.

Annonse:

– Vi ønsket å beholde Japhet, men da Glimt kom på banen ønsket Japhet å ta den muligheten, og vi har fått i havn en avtale som er bra for Brann, sier sportslig leder i Brann, Jimmi Nagel Jacobsen.

Sery Larsen ble klar for Brann i juli i fjor, og kom fra danske FC Midtjylland. Gjennom høsten og vinteren fikk han totalt ni kamper og en scoring for Brann. Han gikk glipp av de siste kampene av sesongen grunnet skader. Nå fortsetter han karrieren i Bodø/Glimt.

– Jeg er stolt over å ha fått spille for Brann. Både laget, alle i klubben og hele Bergen har tatt så godt imot meg her i Brann, og jeg har følt meg veldig velkommen. Det var ikke i mine tanker å reise, men da Bodø/Glimt kom på banen ble det et tilbud jeg ikke kunne si nei til. Det er et enormt potensial i Brann, og jeg håper vi møtes igjen i Eliteserien neste år, sier Sery Larsen til brann.no.  

Annonse fra Eliteserien: