Solgt til Aalesund

Ole Martin Kolskogen (22) er solgt til Aalesund, og skal spille i oransje de kommende sesongene.

Annonse:
  • Foto: Vegard Grøtt/Bildebyrån.

– Jeg vil bare takke for fine år i Brann med utrolig mye fine folk. Det kjennes vemodig og litt rart å bytte klubb permanent, men jeg sitter igjen med gode minner fra tiden min i Brann, sier Kolskogen til brann.no.

Midtstopperen signerte for Brann på tampen av 2019, og kom til klubben fra Åsane. I Brann spilte han stopper, og gjennom 2020 og 2021-sesongen ble det totalt 48 obligatoriske kamper for Brann. I 2022 var han på utlån hos Jerv.

Nå venter noen år i oransje drakt i Ålesund.

– Vi har stor og tøff konkurranse på midtstopperplassen, og da Aalesund kom på banen med et bud vi kunne akseptere ønsker vi Ole Martin lykke til med sin videre utvikling der, sier sportslig leder i Brann, Jimmi Nagel Jacobsen.

Brann har i dette overgangsvinduet også blitt enige med Stabæk om en overgang for Andreas Skovgaard, men har fremdeles Japhet Sery Larsen, Ruben Kristiansen, Fredrik Pallesen Knudsen og unggutten Rasmus Holten igjen som midtstoppere. Alle de fire er med laget på treningsleiren i Marbella og har vært på banen i kampene mot Aalesund og Hammarby.

Annonse fra Eliteserien: