BB240505BB606

Snudde til seier på Stadion

Brann lå under til pause, men vant til slutt 2–1 i innvielsen av Brann Stadion som ny hjemmebane!

Se høydepunktene i videovinduet over eller på vår YouTube-kanal her.

Drøyt 6000 tilskuere var klare for å se Brann banke Rosenborg på Brann Stadion for andre gang på to dager, men starten på kampen ble ikke like fartsfylt som de mest optimistiske av oss forventet.

Gaupset fikk en stor mulighet etter 12 minutter, men det var Rosenborg som scoret kampens første mål. En Rosenborg-angriper tok med seg ballen fremover med hånden, før hun sendte den videre til en annen Rosenborg spiller, som banket ballen i mål. Dermed var trønderne i ledelsen til pause.

Brann gjorde tre bytter i pausen og kom ut i andre omgang med mye energi. Rosenborg ble omtrent trykket inn i eget mål, og bare to minutter inn i omgangen så ikke Rosenborg-keeperen noen annen mulighet enn å legge Amalie Eikeland i bakken. Brann fikk straffe, Marthine Østenstad satte den sikkert i mål og stillingen var 1-1!

I andre omgang var det bare Brann, Brann og Brann. Etter en litt slapp første omgang var det helt klart at Brann gikk for tre poeng. Elleve minutter før slutt kom den forløsende scoringen. Målscorer Marthine Østenstad spilte en strålende stikker gjennom til Anna Aahjem, som på angripers vis trillet ballen iskaldt forbi keeper. Et herlig øyeblikk, og Brann ledet 2-1!

Ledelsen holdt hele veien inn, og seieren var fullt fortjent! Brann har slått Rosenborg på Stadion to ganger på to dager. For en tid å være Brann-supporter!

Nå gjelder det å fylle opp Stadion til neste hjemmekamp, mot Røa 15. mai klokken 18.00. Billetter til den kampen finner du her!

Brann–Rosenborg 2–1 (0–1)

0–1: Frøya Dorsin (31.)
1–1: Marthine Østenstad (48.)
2–1: Anna Aahjem (79.)

Toppserien, runde 6. Brann Stadion. Tilskuere: 6051. Dommer: Karoline Marie Jensen. Gult kort: Cesilie Andreassen, Emilie Nautnes, Rugile, Rulyte, Rosenborg. Cecilie Redisch Kvamme, Brann.

Brann (3–4–3): Aurora Mikalsen – Ingrid Stenevik (Rakel Engesvik fra 45.), Marthine Østenstad, Joanna Tynnilä – Cecilie Redisch Kvamme, Nora Eide Lie (Justine Kielland fra 45.), Karoline Haugland, Marit Bratberg Lund (Tomine Svendheim fra 45.) – Amalie Eikeland, Johanna Renmark (Anna Aahjem fra 62.), Signe Gaupset (Natasha Anasi-Erlingsson fra 87.).