Snudde kampen til årets tiende strake borteseier

Brann kom under mot Stabæk, men scoringer fra Niklas Castro og Ole Didrik Blomberg sikret sesongens tiende strake borteseier.

Før hvilen var kampen jevnspilt. Begge lag hadde et par avslutninger, uten at det kan noteres som store målsjanser. Det var målløst midtveis.

Etter pause tok Stabæk ledelsen etter 53 minutter da Sturla Ottesen banket til fra 30 meter, og ballen ble stusset videre av Kasper Pedersen. Men Brann brukte under ti minutter på å utligne.

Mathias Rasmussen spilte gjennom innbytter Ole Didrik Blomberg, som la ut 45 grader til Niklas Castro. Han gjorde ingen feil og plasserte enkelt inn 1–1.

Ti minutter senere var duoen Rasmussen og Blomberg frempå igjen. Nok et nydelig gjennomspill av Rasmussen, og denne gangen avsluttet Blomberg selv og kampen var snudd.

Brann hadde flere muligheter til å øke ledelse, men det ble ikke flere mål. Brann sikret med det sin tiende borteseier på ti forsøk denne sesongen.

Neste kamp er hjemme mot Raufoss søndag 14. august klokken 18.00. Kjøp billett allerede nå her.

Stabæk–Brann 1–2 (0–0)

1–0: Kasper Pedersen (53.)
1–1: Niklas Castro (61.)
1–2: Ole Didrik Blomberg (71.)

OBOS-ligaen runde 19. Nadderud stadion. Tilskuere: 3466. Dommer: Ajdin Medic, Trosvik IL. Gult kort:

Brann (4–3–3): Mathias Dyngeland - Svenn Crone, Ruben Kristiansen, Fredrik Pallesen Knudsen, David Møller Wolfe - Mathias Rasmussen, Sivert Heltne Nilsen, Felix Horn Myhre (Vegard Leikvoll Moberg fra 73.) - Frederik Børsting (Ole Didrik Blomberg fra 57.), Bård Finne (Aune Heggebø fra 57.), Niklas Castro (Isak Tomar Hjorteseth fra 87.).