Før kampen: Stabæk – Brann

Brann møter Stabæk på Nadderud Stadion til tredje runde i sluttspillet. Kampen spilles søndag 2. oktober klokken 15.00 og sendes på Direktesport.

Annonse:

Det ble tap i Europa forrige uke, og dermed ble det ingen Champions League-tittel denne sesongen. Trøsten er at vi har to andre titler å spille om denne høsten. I november er det cupfinale, men før den tid skal vi sikre tittelen i sluttspillet. Der skal vi spille fire kamper til, og den første av de fire er mot Stabæk i Bærum. Kjøp billetter her

Brann har fått en god start på sluttspillet. I første kamp ble det seier mot Vålerenga i Oslo, og i andre kamp endte det uavgjort mot Rosenborg på Stemmemyren. Etter to kamper leder Brann sluttspillet med to poeng foran Rosenborg.

Stabæk har ikke hatt en like god start på sluttspillet. I første kamp tapte de 3-1 mot Rosenborg, og for to uker siden tapte de hele 5-0 hjemme mot Vålerenga. Det plasserer de nederst på tabellen, med null poeng. 

Brann og Stabæk har møtt hverandre to ganger i grunnspillet tidligere i år. I bortekampen i april vant Brann 2-1 etter to scoringer av Nora Eide Lie.

I nest siste kamp i grunnspillet ble det jevnere. Stabæk tok ledelsen etter en halvtime på Stemmemyren, og den ledelsen holdt de lenge. Fire minutter på overtid utlignet Maria Brochmann til 1-1, som ble sluttresultatet. Stabæk ble dermed ett av tre lag som tok poeng mot Brann i år.

Statistikken fra de siste fem bortekampene mot Stabæk kunne knapt vært bedre. Det har vært jevne kamper, men alle de fem siste kampene i Bærum har endt med tre poeng til Bergen. Vi satser på å fortsette rekken i år! 

Siste fem bortekamper mot Stabæk:

  • 2022: Stabæk 1–2 Brann
  • 2021: Stabæk 1-2 Sandviken
  • 2019: Stabæk 0-2 Sandviken
  • 2018: Stabæk 0–1 Sandviken (NM)
  • 2018: Stabæk 0–1 Sandviken

Dette er det første av tre oppgjør mot Stabæk denne høsten. Om to uker kommer de på besøk til Stemmemyren. Billetter til den kampen finner du her. I november er det klart for cupfinale mot Stabæk på Ullevaal. Billetter til finalen finner du her.

Annonse fra Obos-ligaen: