Sløste med sjansene

Brann tapte 0-1 for Åsane i sesongens andre treningskamp. Joakim Hammerslands scoring tre minutter før slutt ble avgjørende.

Åsane startet kampen best med to store sjanser før ti minutter var spilt. Etter det jevnet kampen seg ut, uten at noen av lagene klarte å skape de helt store mulighetene.

Fredrik Haugen, for anledning i ny rolle på høyrekanten, slo flere gode gjennombruddspasninger som burde blitt forvaltet bedre av lagkameratene. Nykommer Robert Taylor var frisk, og hadde to gode muligheter til scoring før pause. Det skjedde ikke, og dermed ebbet omgangen ut i 0-0.

Brann var langt friskere med etter pause, og skapte flere store sjanser. Gilbert Koomson kom inn midtveis i omgangen og presenterte seg umiddelbart med et veldig godt skudd som tvang Åsane-keeper Eirik Østgaard ut i full strekk.

Ti minutter etterpå skjøt samme Koomson over etter at keeper var utspilt. Brann var farlige i denne perioden, og skapte flere farligheter.

Fem minutter før fullt tid ble Koomson spilt gjennom alene mot keeper av Marcus Mehnert. Fra venstresiden løp Koomson fra alle men avslutningen gikk dessverre utenfor.

I stedet kontret Åsane inn 1-0 ved Joakim Hammersland i 87. min. Det ble sluttresultatet.

- Vi skal vinne slike kamper, når vi skaper så mange målsjanser, men vi må sette de. Men vi ser igjen mye av det vi har trent på med den nye spillestilen. Nå skal vi terpe enda mer i uken som kommer, før vi reiser til Sverige for å møte seriemester Djurgården neste helg, sier Brann-trener Lars Arne Nilsen.

Brann taper 0-1 for Åsane.

FAKTA

Åsane – Brann 1-0 (0-0)

1-0: Joakim Hammersland (87.)

Treningskamp. Vestlandshallen. Tilskuere: Ca. 500. Dommer: Sivert Amland, Fana. Gult kort: Kristoffer Bidne og Senai Hagos, Åsane. Christian Eggen Rismark, Brann.

Brann (4-3-3): Håkon Opdal (Markus Olsen Pettersen fra 46.) – Taijo Teniste (Gilli Rolantsson fra 46.), Ole Martin Kolskogen, Christian Eggen Rismark, Thomas Grøgaard (Ruben Kristiansen fra 46.) – Amer Ordagic, Daniel Pedersen, Kristoffer Barmen (Aune Heggebø fra 46.) -  Fredrik Haugen, Daouda Bamba (Marcus Mehnert fra 64. min), Robert Taylor (Gilbert Koomson fra 64.)

Åsane (4-2-3-1): Eirik Østgaard .Ole Didrik Blomberg, Kristoffer Bidne ,Martin Ueland, Håvard Foldnes - Simen Lassen (Kristoffer Valsvik inn fra 64.), Didrik Fredriksen (Kristoffer Stava fra 78.) - Stian Nygard, Håkon Lorentzen (Joel Mvuka fra 78.), Senai Hagos (Joakim Hammersland fra 64.) - Henrik Udahl (Sander Sjøkvist fra 64.)