Slo Sogndal på Stadion

Bård Finne hadde to mål og en målgivende da Brann slo Sogndal 3-1 i treningskampen på Stadion, søndag ettermiddag.

Kampen startet jevnt, uten målsjanser til noen av lagene. Men like før de første ti minuttene var unnagjort skaffet Filip Delaveris Brann et frispark på 18 meter. Bård Finne skrittet opp og satte ballen over muren og i mål til 1-0.

Etter scoringen sto kampen og vippet, men ingen av lagene skapte noe særlig med sjanser. Så fikk Sogndal utligningen, etter en drøy halvtime. Daniel Eid slo ballen inn i feltet, og keeper Lennart Grill glapp ballen i eget mål.

Den første omgangen ebbet ut med 1-1.

Andre omgang startet i samme stil som den første, men etter 52 minutter utnyttet Brann en feilpasning fra Sogndal. Sivert Heltne Nilsen slo ballen på direkte i bakrom til Bård Finne som hadde løpt seg fri. Alene med keeper gjorde han ingen feil, og Brann var tilbake i føringen.

Finne kunne fått seg et hat-trick drøye ti minutter før slutt, da Brann vant igjen ballen høyt i banen. Men med muligheten til å avslutte selv, valgte han uselvisk å spille ballen på tvers til Ole Didrik Blomberg som fikk en enkel jobb med å sette 3-1.

Kampen endte 3-1. Branns neste kamper er borte mot Lillestrøm, lørdag 11. september.

Kampfakta:

Brann - Sogndal 3-1 (1-1)

Treningskamp. Brann Stadion. Tilskuere: 410.  Dommer: Jan Morten Tennøy, Nore Neset. Gult kort: Akor Jerome Adams, Sogndal.