Sliteseier i Stjørdal – sjette strake serieseier

Brann kom under, men kjempet seg tilbake og slo Stjørdals-Blink 2–1. Det sikret sesongens sjette strake serieseier.

Kampen startet med at Brann hadde ballen mest, men det var hjemmelaget som skulle ta ledelsen. Brann tapte ballen på egen halvdel og Sondre Stokke ble spilt gjennom alene med keeper. Der gjorde han ingen feil og sendte Stjørdals-Blink i ledelsen etter 19 minutter.

Få minutter senere var Brann nære utligningen, men avslutningen fra Niklas Castro ble reddet av keeper. Frederik Børsting hadde også en heading i stolpen.

Brann holdt trykket oppe og etter 36 minutter kom utligningen. Sivert Heltne Nilsen dukket opp på bakre stolpe og pirket inn scoringen. Da var lagene like langt. 1–1 sto seg til pause.

Brann satte umiddelbart et trykk på Stjørdals-Blink i andre omgang, og skapte flere muligheter. Blant annet måtte Blink avverge på strek etter 52 minutter, og keeper hadde en travel start på omgangen.

Presset vedvarte gjennom hele omgangen, men Brann stanget i forsvarsmuren til hjemmelaget. Etter 83 minutter slo den sprekker  da Ole Didrik Blomberg kom seg rundt på kanten. Han slo ut 45 grader til Mathias Rasmussen, som satte ballen via forsvaret til Blink og i mål.

Det endte 2–1 til Brann.

Neste Brann-kamp er onsdag 22. juni klokken 18.00, borte mot Os i NM og billetter ligger her. Neste seriekamp er også borte, mot Grorud mandag 27. juni klokken 18.00.

Stjørdals-Blink – Brann 1-2 (1-1)

1-0: Sondre Stokke (19.)
1-1: Sivert Heltne Nilsen (36.)
1-2: Mathias Rasmussen (83.)

OBOS-ligaen, runde 10. M.U.S Stadion Sandskogan. Dommer: Henrikke Holm Nervik, Trygg/Lade SK. Gult kort: Sondre Stokke, Robin Jatta, David Paulmin, Stjørdals-Blink.

Brann (4–3–3): Mathias Dyngeland - Svenn Crone, Ruben Kristiansen, Andreas Skovgaard, David Møller Wolfe - Mathias Rasmussen, Sivert Heltne Nilsen, Niklas Jensen Wassberg (Kasper Skaanes fra 61.) - Frederik Børsting (Ole Didrik Blomberg fra 73.), Aune Heggebø (Bård Finne fra 73.), Niklas Castro (Fredrik Pallesen Knudsen fra 90.).