- Sliter med å bikke kampene i vår favør

Brann-trener Lars Arne Nilsen innrømmer at laget sliter med å bikke de jevne kampene i lagets favør.

Selv om kampen endte med et skuffende 1-1-resultat var Lars Arne Nilsen fornøyd med prestasjonen i kveldens kamp. Men resultatet, derimot...

Det så lenge ut til å bli en strålende kveld for alle med hjertet i Brann da Taijo Teniste ga Brann ledelsen i det 64. minutt. En sen utligning fra kanarifuglene ødela kvelden for nesten 10.000 tilskuere.

Brann-trener Lars Arne Nilsen var selvfølgelig også veldig skuffet, men han mener at rødtrøyene viste klar bedring i forhold til forrige kamp.

- Vi gjør egentlig en god kamp, men marginene var ikke på vår side i dag, sier han.

Skrøt av debutanten

Nilsen mener at Brann spillemessig viste klar fremgang i forhold til Tromsø-kampen sist mandag. Det holdt likevel ikke til tre poeng.

- Dessverre er vi inne i en periode der motstander kanskje bare behøver et par sjanser for å score, mens vi gjerne må ha mange. Vi sliter med å bikke kampene i vår favør, sier en skuffet Lars Arne Nilsen.

Brann-treneren var imidlertid svært fornøyd med dagens debutant, Christian Eggen Rismark, som spilte i stedet for en syk Bismar Acosta.

- Christian var veldig god. Han spilte akkurat slik jeg ville at han skulle gjøre. Synd at han ikke kunne krone en strålende kamp med seier, avslutter Brann-treneren. 

Neste hjemmekamp er mot Rosenborg søndag 28. oktober klokken 20.00.

Kjøp billetter

Annonse fra Eliteserien: