Slipper 500 billetter til alle kampene

Benytt muligheten til å sikre deg billetter til høstens thrillere.

Det endelige oppsettet for Eliteserien høsten 2018 er offentliggjort. Nå vet vi når de store kampene spilles - og når Eliteserien 2018 skal avgjøres.

Brann er serieleder for øyeblikket. Kampen om hvert eneste poeng kommer til å bli dramatisk - og den eneste måten å unngå billettangst når det drar seg til, blir å handle raskt.

Godbitene står i kø:

  • Hjemmekampen mot Rosenborg
  • Serieavslutningen mot Odd
  • Sensasjonslaget Ranheim kommer

Det er fortsatt mulig å kjøpe partoutkort og sikre ditt faste sete på hver eneste kamp ut sesongen og forkjøpsrett til vår beste pris før 2019-sesongen.

Alternativt kaster du deg rundt nå og kjøpe enkeltbilletter til de kampene du har anledning til å komme på.

- Vi la alle hjemmekampene ut i billettsystemet tirsdag, og før vi har startet markedsføringen ser vi at salget er i gang. Slippet av 500 billetter er en første mulighet for dem som ikke har partoutkort, og for de mest attraktive kampene ser vi for oss at billettene forsvinner fort, sier kommersiell leder i Brann, Camilla Schutz.

- Hvorfor akkurat 500 billetter til hver kamp?

- For de to neste hjemmekampene, mot Molde- og Start, er samtlige billetter i salg. Nå sjekker vi interessen for de øvrige ved å slippe et begrenset antall, og deretter legger vi videre planer etter responsen.

- Vi vet at mange venter på muligheten til å kjøpe billett til serieinnspurten, sier kommersiell leder Camilla Schutz.

Slik er kampprogrammet

Stadion har en kapasitet på 12.914. Av disse er 1000 VIP-plasser og 550 på bortefeltet. Med 6400 solgte partoutkort hittil i 2018 er det knappe 5000 billetter som skal selges til hver kamp for å fylle Stadion utover høsten.

- Foreløpig er det kun 16. mai som har vært utsolgt, men vi merker gryende interesse for å ta del i oppturen, sier Schutz.

Benytt sjansen, kjøp billetter til kampene som avgjør Eliteserien!

Annonse fra Eliteserien: