Slik var det å arrangere landskamp på Stadion

Å arrangere landskamp fremfor nesten 11.000 tilskuere på Brann Stadion ga mersmak for Branns daglige leder, Vibeke Johannesen.

Annonse:

– Det ble en fin kveld på stadion og utrolig kjekt at så mange kom på kampen. At dette ble den nest mest besøkte landskampen for kvinnelandslaget viser at det var et godt valg av NFF å legge denne kampen til Bergen og Stadion, sier Johannesen. 

10.830 ble det offisielle tilskuertallet for landskampen mellom Norge og England, som ble spilt på Brann Stadion tirsdag kveld. Etter å ha havnet under 1–0 etter bare ti minutter, snudde det norske laget kampen og vant 2–1. 

– Det var ekstra stas med fire spillere fra regionen i startoppstillingen. Stemningen var god og positiv gjennom hele kampen og det var fint å se så mange unge på kamp. Lenge siden vi har sett bølgen på stadion, sier Johannesen. 

For andre gang i historien tok over 10.000 tilskuere turen for å se det norske kvinnelandslaget i en kamp på norsk jord. Rekorden er fra Ullevaal før OL i år 2000, da 15.762 tok turen for å se Norge mot USA. 

Var du på Stadion i går og håper på nye muligheter for å se fotballjentene spille i Bergen igjen? Det kan bli en realitet. 

– Absolutt. Om vi blir forespurt og det passer i vårt program vil vi gjerne arrangere ny landskamp, avslutter Johannesen. 

Foto: Stian van der Meeren.

Annonse fra Obos-ligaen: