Eivind Lunde er blitt gjenvalgt som styreleder for to nye år. Årsmøtet 2017.

Slik var årsmøtet i Brann

Årsmøtet i Brann var over på 63 minutter. Her oppsummerer vi det viktigste.

Annonse:

Da møtet startet litt etter klokken 18.30 var det registrert 80 stemmeberettigete i salen. Etter de vanlige formalitetene rundt innkalling, saksliste og forretningsorden ble Knut Eliassen valgt som møteleder.

Klubbens årsmelding med alle undergruppene ble gjennomgått av daglig leder Vibeke Johannesen og godkjent av forsamlingen.

Daglig leder Vibeke Johannesen gikk gjennom årsmeldingen.
Daglig leder Vibeke Johannesen gikk gjennom årsmeldingen.

Regnskapet godkjent

Mer interessant var sikkert gjennomgangen av styrets årsrapport med tilhørende årsregnskap. Styreleder Eivind Lunde ledet medlemmene gjennom denne side for side. Den ble deretter godkjent.

- Det er hyggelig å kunne registrere en økning i inntektene våre. Den er vi fornøyd med. Vi takker alle som har bidratt med støtte på ulike måter, og selvsagt er sølvmedaljen i Tippeligaen med og preger resultatet vårt, fortalte leder Lunde.

- Resultatet ble 3,7 millioner kroner i overskudd. Det er vi glade for, fortsatte Lunde.

Det var ingen spørsmål fra salen til regnskapet. Det var det heller ikke til revisors beretning eller til kontrollkomitéens beretning.

Forslag om hedersordninger

Det var ingen innkomne forslag fra medlemmene til årsmøtet, men styret hadde selv forberedt et forslag som gjaldt klubbens hedersordninger. Dette ble presentert av Åshild Samnøy fra styret og handlet om å lage et større skille mellom æresmedlemskap og hedersmerketildeling.

Forslaget fører til endring både i Branns lov og i organisasjonsplanen. Årsmøtet vedtok endringen. Eneste kommentar kom fra medlem Helge Karlsen som mente at alle som i fremtiden blir tildelt hedersmerke burde få to fribilletter til lagets kamper.

Både medlemskontingenter og styrehonorar ble vedtatt uten noen innsigelser.

Det samme gjorde klubbens budsjett for 2017 etter at styrets leder hadde forklart bakgrunnen for de største postene.

- Selv om vi ønsker å være helt i toppen er det ikke forsvarlig å budsjettere med inntekter vi ikke er helt sikre på, forklarte styrelederen med henblikk på at inntektene fra medieavtalen er budsjettert lavere enn fjorårets resultat.

Valg til styrer og komitéer

Valg var siste punkt på agendaen. Til klubbens styre hadde valgkomitéen innstilt gjenvalg for de tre som var på valg. Medlemmene fulgte innstillingen etter at leder Atle Bønes hadde gitt medlemmene litt bakgrunn for valgkomitéens innstilling.

Styret er godt fornøyd med dagens årsmøte.
Styret er godt fornøyd med dagens årsmøte.

Styret i Sportsklubben Brann for 2017 er dermed det samme som i fjor:

Leder: Eivind Lunde (valgt for to år).
Nestleder: Henrik Lie-Nielsen (ikke på valg).
Medlemmer: Siren Preto (valgt for to år), Morten Kolseth (valgt for to år), Birger Grevstad (ikke på valg) og Åshild Samnøy (ikke på valg).
Varamedlem: Krister Hoaas (ikke på valg).

Til kontrollkomitéen var det foreslått to nye medlemmer, nemlig Helge Kvamme og Jan Bjarte Svabø. Årsmøtet sluttet opp om dette.

Kontrollkomitéen blir da slik:

Leder: Evy Greve.
Medlemmer: Veline Høyland, Helge Kvamme og Jan Bjarte Svabø.

Til valgkomité i Sportsklubben Brann hadde styret foreslått gjenvalg. Dette ble også vedtatt.

Leder for valgkomitéen Atle Bønes.
Leder for valgkomitéen Atle Bønes.

Den blir da slik:

Leder: Atle Bønes (ikke på valg).
Medlemmer: Gina Barstad (ikke på valg), Tor Raaheim Olsen (valgt for to år) og Ragnhild Janbu Fresvik (valgt for to år).
Varamedlem: Geir Berge (ikke på valg).

NB! Dette er ikke det offisielle referatet fra årsmøtet, men en oppsummering for å gi dem som ikke var på møtet innsikt i hva som ble besluttet på møtet.

Annonse fra Eliteserien: