Slik trekkes billettene til kampene på Stadion under Covid-19-pandemien

Sesongen har startet og vi kan endelig invitere til kamp på Stadion igjen, men vi har dessverre bare lov til å slippe inn 200 tilskuere.

Annonse:

Med ca. 5000 partoutkortinnehavere er det ingen enkel oppgave å velge ut de 200 som skal få komme på kamp på Stadion. Den eneste måten dette blir rettferdig på er ved å trekke blant våre trofaste partoutkortinnehavere.  

Billettene trekkes fra en felles liste med alle som har partoutkort 2020, med unntak av dem som har meldt i fra om at de ønsker refusjon.

Hvert partoutkort teller som ett lodd i trekningen. Blir man trukket ut får man tilbud om å hente ut en eller to billetter til den kommende kampen. Kun de som har mer enn ett partoutkort pr kjøpsordre får tilbud om 2 billetter. 

De som har hentet ut billetter til Brann – Viking er ikke med i trekningen til neste hjemmekamp som er Brann – Rosenborg. 

Før kampen mot Viking 21. juni trakk vi først ut 200 vinnere, men siden ikke alle hadde anledning til å benytte seg av dette tilbudet måtte vi foreta en trekning til. Dette gjentok vi frem til kampdag, noe som medførte at det ble kort frist for flere. 

Fremover vil vi vurdere å endre rutinen ved å trekke ut et større antall billetter i første trekning. Slik sikrer vi at man kan hente ut billetter i god tid før kampdag. 

Annonse fra Eliteserien: