BB240407ZV049 (1)

Slik slippes billettene til de neste Eliteserie-kampene på Stadion

Kampene kommer tett de neste seks ukene, og mange kontakter Brann om billetter til forskjellige kamper. Spesielt 16. mai og Rosenborg. Her får du oversikt over når alle Eliteserie-billetter slippes frem slutten av mai.

Annonse:
  • Foto: Marius Simensen/Bildbyrån.

Denne uken spiller Brann to kamper i Eliteserien på Stadion og billettene til dem er allerede i salg. Her er de to kampene: 

Men, når kommer billettene til Rosenborg-kampen? Når kan man kjøpe til 16. mai? 

Disse spørsmålene får Brann mange av, og derfor er oversikten under laget for å gi svar på det. 

Brann–Rosenborg

Lørdag 4. mai er det klart for klassikeren Brann mot Rosenborg, buekorps mot bart, på Stadion. Historisk sett er dette oppgjøret alltid utsolgt. 

Så, sett av mandag 22. april klokken 12.00. Da slippes billettene på brann.no. Det er rundt 5000 enkeltbilletter tilgjengelig, da det er solgt rundt 10.000 partoutkort. 

Det er også verdt å nevne at det blir superhelg den helgen. Dagen etter spilles Brann mot Rosenborg i Toppserien, i det som blir kvinnelagets offisielle innflytting på Stadion. Billetter til den kjøpes her.

16. mai, Brann–Sandefjord

Nok en kamp som alltid er utsolgt, og som det er enorm interesse for. I fjor gikk det få timer før alle enkeltbillettene var revet bort. 

Mandag 6. mai klokken 12.00 åpner billettsalget til 16. mai-kampen, og det er førstemann til møllen som gjelder. 

Møre-dobbel

Etter 16. mai har Brann to kamper til på Stadion før kalenderen vendes over på juni. Og det er dobbelt Møre og Romsdal! Først ut er Molde, som kommer til Stadion søndag 26. mai klokken 19.15. Tre dager senere kommer Kristiansund, onsdag 29. mai klokken 19.00. 

Billetter til begge disse kampene slippes tirsdag 7. mai klokken 12.00. 

Toppserien: 

Kamper i Toppserien vil også slippes fortløpende, og det kommer saker på brann.no når det slippes billetter. 

Bortekamper: 

På siden med bortebilletter legges det ut lenker fortløpende til Branns kommende bortekamper.

Torsdag 18. april kommer billettene til Branns 2. runde-kamp i NM, borte mot Askøy. Den spilles onsdag 24. mai. 

Mange har også spurt om bortekampen mot Oslos eneste Eliteserie-lag. Kampen mot KFUM spilles på Ekeberg søndag 28. april, og torsdag 18. april klokken 12.00 slippes billettene. Brann har fått en ekstra stor kvote, som gjør at det er 1300 billetter tilgjengelig. 

Her er mer detaljer fra KFUM: 

Følgende tribuner tilgjengeliggjøres for Brann-tilhengere

  • Gjestetribunen (792 billetter) blir det tradisjonelle bortefeltet. Billettpris: 200,-. Inngang 2. Kortside i nord med egen kiosk og toaletter.
  • Sletta Familietribune (480 billetter) blir sittende familiefelt for Brann-tilhengere. Billettpris: UNG (opp t.o.m. 19 år) 150,-. VOKSEN 300,-. Inngang 3. Langsidetribune i øst med egen kiosk og toalett.

Det er ikke tillatt med effekter for hjemmelaget på disse tribunene, og det blir ikke tillatt med Brann-effekter på øvrige tribuner i åpent salg. Prisene er de samme som vi tar på våre øvrige tribuner.

Annonse fra Eliteserien: