Slik har det gått på landslagssamling

Her får du en oversikt over hvordan det har gått med Brann-spillerne som har vært på ulike landslagssamlinger.

A-landslag:

Aurora Mikalsen og Marit Bratberg Lund var med fra start da Norges A-landslag tok imot Portugal på Ullevaal. Justine Kielland og Marthine Østenstad var med på benken. I det 85. minutt fikk sistnevnte debuten sin på A-landslaget da hun kom inn for Mathilde Harviken. Norge vant 4–0.

I kampen mot Østerrike i St. Pölten var Aurora og Marit igjen med i startelleveren, mens Justine og Marthine ble værende på benken. Kampen endte 2–1 til Østerrike.

Joanna Tynnilä var også tatt ut i troppen til det finske A-landslaget, men måtte stå over på grunn av en operasjon av håndleddet. Det finske landslaget har storspilt i høst, og med gruppeseier har de sikret seg opprykk til league A der Norge nå kjemper om å beholde plassen sin.

U23:

Johanna Renmark kom inn i det 70. minutt for Sveriges U23-lag i kampen mot Spania. Sverige tapte 4–1. Også mot Nederland fikk det svenske laget det tøft, og med Renmark på benken endte kampen i et 4–2-tap.

J19:

Tomine Svendheim spilte hele åpningskampen for Norges J19-lag mot Finland i den første runden av EM-kvalifiseringen, mens Ragnhild Eikeland Skage kom inn til andre omgang. Det endte i et 1–0-tap. Både Skage og Svendheim startet igjen mot Tyskland. Sistnevnte ble byttet ut etter 68 minutter, og Norge tapte 4–0.

I den siste kampen mot Israel spilte både Skage og Svendheim igjen hele kampen, som Norge vant 8–0. Norge endte dermed på tredjeplass i gruppa og er med det klar for den andre og avgjørende kvalifiseringsrunden til våren. Israel rykker ned til league B.

Signe Gaupset var også tatt ut i troppen, men meldte forfall til samlingen på grunn av en liten smell hun fikk i kampen mot Slavia Praha.

Sara Ritter var med for Tysklands J19-lag, og spilte hele alle de tre kampene. Den første kampen mot Israel vant tyskerne 7–1, og Ritter scorte to av målene. Først headet hun inn den første scoringen, før hun økte ledelsen til 5–1 i andre omgang. Mot Norge vant tyskerne 4–0, mens mot Finland endte det 1–1. Tyskland endte dermed på første plass i gruppen.