Slik har det gått på landslagssamling

Ti Brann-spillere har vært på ulike landslagssamlinger. Her får du en oversikt over hvordan det har gått!

A-landslag:

Norge vant først 3–0 borte mot Kroatia i den første av to playoff-kamper i Nations League. Med i startelleveren var Aurora Mikalsen og Marit Bratberg Lund. Begge spilte hele kampen, mens Justine Kielland og Signe Gaupset ble værende på benk.

I returoppgjøret på SR-bank Arena i Stavanger var det ingen Brann-spillere fra start, men da andre omgang skulle sparkes i gang kom Kielland inn til sin debut for A-landslaget. I det 73. minutt kom også Gaupset inn til sin debut, og Norge vant kampen 5–0.

Joanna Tynnilä spilte hele kampen for Finland i 1–0-seieren over Slovenia i firelagsturneringen Pinatar Cup i Spania. Hun spilte også hele turneringsfinalen mot Skottland som finnene vant på straffespark. Dermed kunne Finland juble som vinnere av cupen!

Natasha Anasi-Erlingsson var med på benk da Island først spilte 1–1 mot Serbia, og da de vant 2–1 i returoppgjøret.

U23:

Johanna Renmark var med som innbytter da Sverige møtte Danmark til treningskamp i Spania. Svenskene vant 4–1.

U20:

Sara Ritter startet for Tysklands U20-landslag både i kampen mot Spania og mot Mexico. Hun spilte første omgang i begge kampene. Det ble først et 3–1-tap mot Spania, før Tyskland vant 2–1 mot Mexico.

J19:

Ragnhild Eikeland Skage spilte første omgang for Norge mot Italia, og ble byttet ut mot Tomine Svendheim til pause, som spilte hele andre omgang. Italia vant kampen 1–0.

I Norges andre kamp mot England endte det 2–2. Svendheim var med fra start, og ble byttet ut mot Eikeland Skage etter 74. minutt.