Slik har det gått på landslagssamling

Her kan du lese om hvordan det har gått med Brann-spillerne som har vært på landslagsoppdrag.

Annonse:
  • Foto: Marius Simensen, Bildbyrån

A-landslag:

Aurora Mikalsen og Marit Bratberg Lund var begge i startelleveren da Norge møtte Frankrike på Ullevaal, mens Justine Kielland var med på benken for første gang i A-landslagstroppen. Bratberg Lund ble Norges eneste målscorer da hun satte sitt første mål for A-landslaget etter timen spilt, men Norge tapte 1–2. 

Mikalsen og Bratberg Lund var også med fra start i returmøtet med Frankrike på bortebane. Kielland var med som innbytter. Kampen endte 0–0 og Norge tok med seg et sterkt poeng.

Joanna Tynnilä var med på benken da Finland slo Kroatia 3–0 i Nations League-kampen i Helsingfors.

Tirsdag møttes lagene igjen i Kroatia, og da var Tynnilä i startelleveren på A-landslaget for første gang i en konkurrerende kamp. Finland vant 2–0 og leder gruppen sin.

U23:

Rakel Engesvik var med fra start da Norges U23-landslag spilte kamp mot Belgia på Chillax Arena og spilte 72. minutter. Marthine Østenstad kom inn i det 86. minutt, og Norge vant 2–0. De skulle også ha spilt kamp mot Italia, men den ble avlyst på grunn av snøvær. 

Johanna Renmark var med på benken for Sveriges U23-landslag da de slo Portugal 3–0 på bortebane. I kampen mot Frankrike fikk hun debuten sin da hun kom inn etter 62. minutter, og Sverige vant 2–0. 

U19:

EM-kvalifiseringen ble utsatt til månedsskifte november/desember, og derfor har det norske U19-landslaget bare hatt en treningssamling i Oslo. Der har Tomine Svendheim vært med.

Sara Ritter har også vært med det tyske U19-landslaget på treningssamling, som heller ikke har spilt sine kvalifiseringskamper da de er i samme gruppe som Norge. 

Glem ikke å sikre deg billett til Champions League-kampen på Brann Stadion den 22. november kl. 18.45 mot Slavia Praha! Kjøp billett her.

Annonse fra Eliteserien: