Slik gikk det med Branns U-landslagsspillere i september

Flere av Branns yngre spillere har vært på samling og spilt kamper med sine aldersbestemte landslag de siste ukene. Her er en oversikt over hvordan det gikk med dem.

Annonse:

U21: 

På det norske U21-landslaget var Aune Heggebø tatt ut, men han måtte melde forfall etter hodesmellen han fikk i bortekampen mot Sandnes Ulf. Han er nå i full trening igjen. 

G18: 

Niklas Jensen Wassberg og Isak Tomar Hjorteseth har vært og spilt turnering med det norske G18-landslaget i Sverige. Turneringen var oppkjøring til EM-kvalifiseringen som starter senere i høst, og Norge møtte Island og Sverige. Begge Branns spillere fikk spilletid under samlingen, selv om det endte med tap i begge kampene. Neste samling er i midten av november, der Norge møter San Marino, Nord-Makedonia og Serbia.

Branns toppspillerutvikler Hassan El Fakiri er assistenttrener for Norges G18-landslag.  

G17: 

Tre Brann-spillere var tatt ut til G17-landslagets firenasjonersturnering i Sverige. Jonas Torsvik måtte melde forfall grunnet skade, mens Martin Børsheim og Markus Haaland begge fikk spilleminutter. Børsheim fikk sin debut, da han startet mot Østerrike. Norge tapte begge sine to kamper, mot nevnte Østerrike og Finland. 

G16:

Lars Remmem og William Kvale var tatt ut i  G16-landslagstroppen til Syrenka cup i Polen. Remmem måtte melde forfall, men Kvale fikk mye spilletid for det norske laget som blant annet slo Romania og England. I finalen møtte de Portugal, der Norge tapte etter straffesparkkonkurranse. 

G15: 

I oktober samles G15-landslaget i Stryn til treningskamper mot Sverige. Fra Brann er Jesper Eikrem, Mathias Klausen og Matias Sekkingstad Johansson med. Kampene spilles tidlig i oktober. 

Annonse fra Eliteserien: