Slik følger du Brann i sosiale medier

Gjør som 145.000 Brann-fans: Følg oss tett og eksklusivt i ulike sosiale medier.

Annonse:

I Branns sosiale medier gir vi deg alt du trenger for å bli en fornøyd supporter.

  • Nyheter
  • Scoringsvarsler
  • Resultater
  • Konkurranser
  • På innsiden
  • Lek og moro

Vi er der ingen andre er. Vi lager sakene ingen andre kan lage. Og bare ved å følge alle våre kanaler vil du få fullstendig oversikt over hva som skjer i favorittklubben din.

I alt har Brann 145.000 følgere i ulike kanaler - og tallet er stigende!

Facebook:

Offisiell klubbside

Over 88.000 personer følger Brann på Facebook. Her lenker vi mye av det som legges ut på Brann.no. Vi kjører egne avstemminger med kåring av Branns beste på hjemmekampene, tar imot publikums egne bilder og kårer Månedens Brann-spiller.

IMG_3321 (1)

Facebook er stedet for meningsutveksling blant fansen i kommentarfeltene. Folk liker, deler og kommenterer hyppig, og de beste videoene våre når over 100.000 personer. Det opprettes også facebook-arrangement for alle kampene våre, og disse kan du abonnere på.Brann Stadion

Vår intime og flotte arena har egen side med rundt 6800 følgere. Mange logger seg inn her for å vise at de er på kamp. Legg gjerne igjen din vurdering av Stadion under «anmeldelse», slik over 800 fans har gjort.

Brannbutikken

Her byr vi frem noe av det store utvalget som finnes i vår webshop og i butikken på Stadion. Vi svarer kjapt når du lurer på noe, enten det er supportereffekter, størrelser, priser eller hva som helst.

Instagram:

@sportsklubbenbrann

25.000 personer følger Brann på Instagram, og dette er den raskest voksende kanalen vår. Her er det masse eksklusive bilder fra garderoben, tøffe match- og publikumsbilder, samt videoer fra innsiden, der ingen andre er.

🤪👊 #skbrann #supersøndag

Et innlegg delt av Sportsklubben Brann (@sportsklubbenbrann)

Twitter:

@skbrann

Brann har 14.800 følgere på Twitter. Her slipper vi lagoppstillingen til kampene våre før alle andre medier. Du får oppdatering på hendelser underveis i kamper og selvsagt info når vi har «breaking news» fra klubben. Send oss gjerne spørsmål via Twitter eller kommenter, lik eller retweet vårt innhold.

Snapchat:

brannspillerne 

Legg til «brannspillerne» og følg det indre livet i klubben tett. Vi er i garderoben, på spillerhotellet, på bussen, flyet og der hvor spillerne ellers oppholder seg. Det finnes et eget snapchat-filter for Brann Stadion på hjemmekampene. Bruk det når du snapper med venner.

LinkedIn:

Sportsklubben Brann

Drøyt 1200 personer følger Sportsklubben Brann her. Innholdet er mest rettet mot bedriftsmarkedet ved at vi omtaler aktuelle hendelser som angår næringslivet, sponsormarkedet etc. Vi legger også ut gode stadiontilbud til bedriftene her.

Du hjelper Brann samtidig

Vi ønsker at flest mulig følger oss. Men enda viktigere: Vi ønsker at alle som følger oss i de ulike kanaler er aktive. Lik, del og kommentér. Still oss spørsmål om du lurer på noe. 

PS! Visste du at klubbene i Eliteserien får inntekter via en såkalt kommersiell pott der engasjementet på Facebook er ett av måleparameterne? Det betyr at ditt engasjement gir noen kroner i klubbkassen. Det gir dere enda en grunn til å ta del.

Vi sender også ut nyhetsbrev med informasjon, nyheter og eksklusive tilbud. Sørg for at vi har din kontaktinfo, så går du ikke glipp av noe.

Annonse fra Eliteserien: