tilskuere fans og supportere

Slik er partoutkort-salget før seriestart

Ved opptelling seks dager før seriestart hadde Brann solgt 5700 partoutkort.

Annonse:

I en sesong med begrenset kapasitet på Stadion grunnet byggingen av den nye Fjordkraft-tribunen vil partoutkort være den tryggeste og økonomisk gunstigste løsningen for supporterne.

Til vår beste pris får du se samtlige hjemmekamper fra din faste plass på Stadion. Per i dag er det 5700 supportere som har benyttet seg av denne muligheten.

Tilsvarende tall seks dager før sesongstarten med Mesterfinalen mot Rosenborg i fjor vinter var det solgt 6300 partoutkort, altså 600 flere.

Kommersiell leder i Brann, Camilla Schutz tror den fremste forklaringen er at det fra 2017- til 2018-sesongen har vært halvannen måned mindre å selge på, fordi serien sluttet senere og starter opp igjen tidligere.

- Vi har godt håp om at supporterne vil komme i kampmodus nå som sesongen faktisk begynner. Med et bra fotballag og gode arrangementer er det mulig å selge mange partoutkort frem mot 16. mai, påpeker hun.

Økning i barnepartoutkort

Selv om salget så langt viser en nedgang, er det svært positivt å registrere at Brann har solgt 820 barnepartoutkort til nå, mot 720 kort i hele 2017.

- Dette er en økning på 14 prosent hittil i år sett opp mot totalen i 2017. Det gleder vi oss over, smiler Schutz.

Rent økonomisk betyr færre solgte partoutkort at Brann må selge flere enkeltbilletter til kampene.

- Målet er å fylle Stadion så ofte vi makter i 2018. Vi har et nytt og enkelt billettsystem, tilgjengelige billetter og partoutkort i alle kategorier og ikke minst et enormt spennende fotballag som kommer til å begeistre, varsler Schutz.

Første hjemmekamp spilles søndag 18. mars klokken 18.00 mot Bodø/Glimt.

Kjøp partoutkort

Annonse fra Eliteserien: