Slik blir sesongen 2021 fra tribunen

Ventetiden er endelig over, nå starter Eliteserien 2021. Men i år som i fjor blir det med et begrenset antall på tribunen, i alle fall i starten.

Annonse:

Vår første hjemmekamp spilles mot Vålerenga 12. mai, og vi kan nå slippe inn totalt 600 tilskuere.  Billettene til alle kamper med begrenset antall tilskuere tildeles utelukkende til våre partoutkortinnehavere. Først når det er åpnet opp for mer enn 5000 tilskuere vil billetter legges ut for salg.  

Alle partoutkortinnehavere blir kontaktet av Brann ved tildeling av billetter på e-post og SMS. Ta gjerne kontakt med oss på [email protected] dersom du ikke har hørt noe innen tirsdag 4. mai.

Trekning vs tildeling

I år blir det ikke trekning av billetter på samme måte som i 2020. Ved å trekke oppstår det en del usikkerhet om når man får sin mulighet, og ved flere anledninger ble det kort frist i fjor.

Nå velger vi i stedet å tildele alle partoutkortinnehavere sin egne, unike promokoder. Denne koden kan benyttes til en valgfri kamp og gir tilgang på samme antall billetter man har kjøpt i partoutkort. Eks: har man kjøpt fire partoutkort, får man anledning til å hente ut fire billetter til en valgfri kamp.

Når det åpnes for flere tilskuere eller når alle har fått anledning til å hente ut billetter vil vi starte en ny runde med tildeling. Slik fortsetter dette til vi kan slippe alle partoutkortinnehavere inn på de resterende kampene.

Dersom det er tilgjengelige billetter igjen dagen før kampdag, vil vi sende ut en felles kode til samtlige partoutkortinnehavere med mulighet til å hente ut inntil 2 ekstra billetter til den kommende kampen.

Slik fordeles billettene med 600 tilskuere

 • 100 billetter tildeles bedrifter som har kjøpt VIP-partoutkort
 • Partnere og supportere som har kjøpt mer enn 20 partoutkort tilbys to alternativ:
  • 10% av antall partoutkort i faste billetter til alle kamper (frem til det åpnes for alle)
  • Antall partoutkort i billetter til en kamp
 • 5 billetter tildeles til alle kamper til Bataljonens forsangere på Frydenbø-tribunen.
 • Øvrige tilgjengelige plasser tildeles partoutkortinnehavere.

Stemning og «trøkk» på Stadion gir spillerne mer energi, gjør motstanderne mer usikre og det skaper en bedre opplevelse for publikum. Vi håper derfor du vil bidra så godt du kan når du stiller på kamp. Vi trenger deg på ditt beste.

Stemning på Stadion er viktig og vi er kjent med at noen klubber tildeler et større antall billetter til supporterklubbene sine. Brann og Bataljonen har hatt en god dialog om dette, og vår felles tilnærming er at det skal være lik mulighet for  alle partoutkortinnehavere. Derfor holdes det ikke av billetter til syngende supportere, men vi får med oss forsangere til å få med alle supporterne på kamp.

Det er lagt ut 5000 partoutkort til salg i år, og det er solgt ca 4500 stk. Det er fremdeles mulighet til å sikre seg partoutkort og dermed muligheten til å delta på kamp på Stadion. Kjøp partoutkort her.

 

Oppdatert: Spørsmål fra supportere

 1. Hvordan blir fordeling av kohortene? Samles alle på en tribune?
  • Vi har nå lov til å slippe inn 200 personer fordelt på 3 kohorter (samme som i 2020). Så vi løser dette med å slippe inn på BOB, Frydenbø og Fjordkraft-tribunen. Men dette kan endre seg og selv om det er situasjonen i skrivende stund så kan det endre seg, forhåpentligvis til det bedre, snart.
 2. Hva må jeg med partoutkort gjøre?
  • Du skal ha fått tilsendt en e-post som forteller om dine alternativer. Har du ikke fått den? Ta kontakt med oss på [email protected]
  • Kort fortalt: For å få mulighet til å delta på kamp, trenger du ikke å foreta deg noe. Du får mulighet til å delta på en kamp med begrenset antall tilskuere og du vil ha tilgang til alle kampene ut sesongen når det åpnes for mer enn 5000 publikummere på Stadion! Dersom du ønsker å benytte deg av din mulighet til å heve partoutkort-kjøpet for sesongen 2021, må du fylle ut følgende skjema innen 6. mai 2021.
 3. Hvordan skal jeg bruke promokoden?
  • Hvordan du går frem for å bruke din unike promokode og til hvilke kamper blir forklart enkelt og tydelig når du får koden din tilsendt. Vi kommer til å tilgjengeliggjøre kamper løpende og gjerne flere samtidig. Grunnen til at vi ikke ligger ut alle kamper samtidig er at det kan komme endringer i smittevernprotokollen som påvirker kampene. Vi skal etterstrebe å gi supporterne god tid til å velge kamp, samtidig med minst mulig risiko for at regelendringer påvirker de kommende kampene.
Annonse fra Eliteserien: