Husk å bestille hurtigtest til søndag!

På førstkommende søndag kommer Mjøndalen til Stadion. Som på de siste kampene vil det være gratis hurtigtesting utenfor inngang 9.

Annonse:

Brann kan slippe inn inntil 5000 tilskuere på Stadion, så lenge alle har grønt koronasertifikat. Det får man på disse måtene: 

  • Man må ha fått minst en dose av vaksinen tre uker før kampstart. 
  • Fått påvist korona siste seks måneder.
  • Fremlegge en negativ test som ikke er eldre enn 24 timer.

For dem som ikke har fått vaksine eller hatt korona siste det siste halve året legger Brann opp til hurtigtesting av publikum før kampen. Dette gjelder for alle, barn og voksne.

Teststasjonene vil bare være åpne for dem som har gyldig billett til kampen. Denne må vises før man får gjennomført testen. Her kjøper du billett.

Når

Teststasjonen åpner klokken 12.00 på søndag og er åpen frem til kampstart kl 18.00.  

Hvordan booker man time

Man booker time og får et tidspunkt for oppmøte gjennom vårt billettsystem. Book time her!

Hvem tester

Helsepersonell er hentet inn for å gjennomføre testene. Det vil også være personell fra administrasjonen i Brann til å bidra til administrasjonen av testene.

Testbevis

Alle som tar test vil få et bevis på gjennomført hurtigtest på helsenorge.no. Om man tester positivt på hurtigtesten, vil man bli oppringt og testresultat meldt inn til Helse Norge. Man må da ta en PCR-test på en kommunal teststasjon, og er i karantene frem til man får negativt testsvar fra PCR-testen.

Annonse fra Eliteserien: