582A4374

Slik blir Kick-off 14. mars 2024

Nå kjenner vi at det nærmer seg! Torsdag 14. mars sparker vi i gang sesongen med en ellevill kveld på USF Verftet. Programmet er så godt som klart.

Annonse:

Sesongstarten er rett rundt hjørnet. Billettene til første serierunde slippes allerede på fredag og det er solgt nesten 10.000 partoutkort til Eliteserie-kampene og 600 til Toppserie-kampene. Bergensere, striler, dansker og alle andre med hjerte i Brann gleder seg enormt til sesongstart. 

For å gi guttene og jentene ekstra energi før det hele sparkes i gang så arrangerer Brann et stor fest på USF Verftet kl. 19.00.

Program for kvelden

  • Bergen Bonanza m/ vokalist Morten Endresen spiller Brann- og bergenssanger fra scenen. Med seg har de gjester som fremfører sine egne, og andres, hits fra Brann-sang-historien. 
  • Lansering av sesongens hjemmedrakt
  • Presentasjon av spillertroppene fra scenen
  • Hør hva kapteiner og trenere har å si før sesongen starter

NB: Alle som kjøper billetter til  Kick-off blir med i trekningen av to billetter til Brann-Barcelona!

Gjestene Bergen Bonanza har med seg fra scenen er bl.a

  • Piddi Fjeldstad, kjent fra det legendariske bergensbandet Pompel & The Pilts
  • Helge Grønhaug, som har vært frontfigur i De Musikalske Dvergene i en mannsalder fremfører blant annet sin allsangvennlige Foret opp på Brann
  • Doddo! Han trenger ingen nærmere beskrivelse for Brann-supportere. Han har fått streng beskjed om å spille noen hits - og helst Det skal skje (som i 63.)

Kvelden vil avsluttes med en av de mest legendariske Brann-sangene gjennom tidene - av en aldri så liten, men stor overraskelse.

  • Remi Taule, verdens beste speaker er selvfølgelig konferansier.

Gjør som flere hundre andre Brann-supportere og bli med på Kick-off 14. mars. Billetter kjøper du her.

 

Praktisk info: 

  • USF Verftet. Torsdag 14. mars klokken 19.00-21.00
  • Kick-off for både herre- og damelaget
  • Aldersgrense 18 år. Barn på 14 år eller eldre kan komme med verge. Vergen må være 23 år eller eldre
  • Pris: 300,- for voksen og 200,- for barn m/verge
  • Partoutkortinnehavere: 250,- (får lenke i egen e-post)

Mer info om artistene.

BERGEN BONANZA er kveldens husband og består avnoen av de beste musikerne i byen, hvis det er lov å si. Til vanlig er Bonanza et månedlig livekonsept, som arrangeres i Bergen (som oftest). Hver kveld spiller husbandet et utvalg låtskatter. Og hver måned får de besøk av noe av det fineste Vestlandet har å by på av vokalister, låtskrivere og instrumentalister. Denne gangen stiller de opp for Brann og lager en helt ellevill stemning!

20230503-DSCF2347 (1).jpg

Som hovedvokalist på Verftet denne kvelden har de med seg Morten Endresen.

Endresen er en artist og låtskriver fra Bergen som de siste årene er blitt kjent for sine spesielle kvaliteter som sanger og mestring av ulike stilarter. Han er vokalist, gitarist og låtskriver i The Valley som snart slipper sin debutplate, spiller i bandet Puls, og i tillegg er han en del av juleturnéen Julen I Våre Hjerter sammen med hans søster Anne-Sophie og far Tor Endresen. Denne kvelden vil han for første gang, og for anledningen, være vokalist og frontmann i Bergen Bonanza sitt husband!

image_6487327.JPG

PIDDI FJELDSTAD er lyden av mange bergensere sin musikalske oppvekst. Siden Pompel and the Pilts kom ut med Kjellerteipen i 1988 har bandets låter vært Bergens store hemmelighet (og stolthet). I tillegg til bandet Syk Pike har Piddi vært sentral i bandet Evig Din For Alltid, med Sgt. Petter, Frode Unneland og Frank Hammersland.

306370837_367223128822573_4175849190541841553_n.jpg

Doddo, er først og fremst Brann-supporter. Mange kjenner han fra sin lange fartstid i BT sin podcast Ballspark, som han sluttet i for å bli Kulturbyråd i Bergen. Men han er også en artist med samfunnsengasjerte sanger. I 2018 fikk han Spellemannsprisen som "Årets tekstforfatter" for albumet “La oss ta en idealist”. I 2020 kom oppfølgeren «Tunge Tider». Han har selvfølgelig også skrevet minst to Brann-sanger!

doddo.jpeg
Fotograf: Francisco Munoz

Helge Grønhauger kjernen i det glimrende rockeorkesteret De Musikalske Dvergene. I en mannsalder og over 10 album har bandet gitt byen sanger som har blitt slagere, gjort hverdag om til poesi, og skrevet  tekster som har blitt til standardfraser. Han er mannen bak låter som Torsdagsfisken, Marianne og God Morgen Fredriksen. Sanger de fleste som har vokst opp i Bergen har et eller annet forhold til. For Brann-supportere er Helge mest kjent som mannen bak sangen Foret opp på Brann.

Vi sitter her på Stadion
Og synger alt vi kan,
Om oss sjøl og Hansa-øl
Og Lille Lundgårdsvann
Om Skutevikens Skuter
Og Strandkaien sin Strand
Men først og fremst
Så synger vi om fotballaget Brann!

0576cd56-4843-4b13-bcbf-cf2b1e143167.jpg

I tillegg har De Musikalske Dvergene laget en av historiens kanskje best skjulte Brann-sang-skatter. Har du hørt denne?

Billetter kjøper du her.

Annonse fra Eliteserien: