Slik blir billettsalget til kvartfinalen i NM

Søndag 19. mars klokken 20.00 møter Brann Sandefjord i kvartfinalen i NM. Kampen spilles på Åsane Arena og her er informasjon om hvordan billettsalget blir.

Annonse:
  • Foto: Marius Simensen/Bildebyrån. 
  • Nederst i artikkelen kan du lese begrunnelsen for flyttingen av kampen fra daglig leder i Brann Christian Kalvenes. 

Kvartfinalen i NM vil også spilles på Åsane Arena. Kapasiteten til Brann sine supportere vil være ca. 3000 billetter, fordelt på hovedtribunen, bak mål nærmest Vestlandshallen og deler av kortsiden ved bortesupporterne. 

Hvordan blir billettsalget? 

Salget av billetter vil åpne eksklusivt for dem med partoutkort onsdag 15. mars klokken 12.00. Alle med partoutkort vil få en egen lenke der de kan kjøpe billett, og det er førstemann til møllen som gjelder. Vær klar, sjekk bosskassen i e-posten og vær tidlig ute for å ikke gå glipp av billettene. 

Brann har solgt rundt 6000 partoutkort. Om noen av de 3000 billettene som er tilgjengelig på Åsane Arena ikke blir solgt på 24 timer, vil de slippes på åpent salg torsdag klokken 12.00.

Har man ikke kjøpt partoutkort ennå kan man gjøre det her, og dermed sikre seg muligheten til forkjøpsrett.

Derfor flyttes kampen:      

– Værmeldingen den kommende uken er veldig varierende, noe den også var forrige uke. Det er meldt regn, snø, nattefrost, og dette er faktorer som kan gjøre det umulig å arrangere kampen på Stadion, sier daglig leder i Brann, Christian Kalvenes. 

I uken før NM-kampen mot Haugesund var det meldt noen centimeter med snø, men det kom mellom 20-30 centimeter på Stadion. 

Banen på Stadion er nettopp sådd på nytt, og dermed ser banen grønn ut akkurat nå. 

– Røttene har ikke vokst frem på grunn av kulden, og om det spilles kamp der vil banen kunne få store skader som vil prege den langt ut i vårsesongen. Vi ønsker forutsigbarhet for både begge lag, men også for supporterne. Ved å bestemme å flytte kampen allerede nå vet spillerne hvilke spilleforhold de får, og supporterne vet hvor og når kampen skal spilles, sier Kalvenes. 

Brann har tatt seg til kvartfinalen ved å slå ut Voss, Os, Fredrikstad og Haugesund.     

Annonse fra Eliteserien: