Slik blir billettsalget til bursdagskampen

Søndag 26. september fyller Brann 113 år, og Kristiansund kommer på besøk på Stadion. Slik blir billettsalget, både for partoutkortinnehavere og enkeltbilletter.

Annonse:

Selv om Brann har bursdag og avslutningen på sesongen blir høydramatisk, er det fremdeles noen koronarestriksjoner man må forholde seg til. 

  • 50% av kapasiteten på Stadion er tilgjengelig. Det blir bare mulig å benytte sitteplassene, og billetter blir lagt ut med ett ledig sete mellom hver person. Det betyr at det vil være om lag 7500 billetter tilgjengelig til kampen. 
     
  • Man må ha grønt koronasertifikat, altså at man enten har fått minst en dose av vaksinen for minst tre uker siden, eller har testet negativt på Brann sin teststasjon utenfor Stadion på kampdag.

Partoutkortinnehavere

Flere tusen har stått med partoutkortet sitt gjennom sesongen, og disse vil bli prioritert i første rekke. 

Onsdag vil alle partoutkortinnehaverne få tilsendt en egen e-post med hvordan man henter ut billett. 

Da har man frem til fredag 17. september klokken 12.00 for å hente ut sin billett, før alle andre plasser blir lagt ut for åpent salg. 

Enkeltbilletter – 113kr i 113 minutter

Siden Brann fyller 113 år, blir det markert med et spesialtilbud til supporterne.  

Fra fredag 17. september, klokken 13.13 åpner salget av enkeltbilletter. Da vil billetter være tilgjengelig for 113 kroner i 113 minutter. Det betyr frem til klokken 15.06. 

Etter dette er det ordinære priser som gjelder. 

Annonse fra Eliteserien: