Her er årets andredrakt

Tenker du «oj» eller «wow» når du ser den spreke andredrakten som Brann skal bruke i 2019-sesongen?

Annonse:

Det er ingen standard sort drakt med tradisjonelle hvite logoer som snart er å få kjøpt hos Torshov Sport på web og i butikk. I samarbeid med utstyrsleverandøren Nike har Brann gjennomgått trender og muligheter før de landet på denne helt nye utgaven.

Årets bortedrakt er nemlig sort, men med alle logoer, tall og spillernavn i rosa!

Kommersiell leder i Brann, Camilla Schutz, forteller hvilke reaksjoner hun har fått fra spillere, supportere og andre som har fått sett drakten før lansering.

Saken fortsetter under bildet:

SLIK SER DEN UT. Fredrik Haugen i årets andredrakt som er sort med alle logoer, tall og spillernavn i rosa.
SLIK SER DEN UT: Fredrik Haugen i årets andredrakt som er sort med logoer, nummer og navn i rosa.

- Et positivt ladet «wow!» eller et «oi!» er de reaksjonene jeg har fått flest av når jeg har vist frem drakten. De aller fleste synes den er knallstilig, mens noen synes den er litt «knæsj», forteller hun.

Kommer i begrenset antall

Schutz påpeker at hjemmedrakten som for lengst er lansert har den tradisjonelle rødfargen som kjennetegner Brann. Hun mener det er enklere å ta utradisjonelle valg når det gjelder andredrakten, at det er greit å utfordre tradisjonelle farger og logobruk der.

- Vi ser at stadig flere lag, både i Norge og utenlands, «tøffer seg» litt med andredrakten. Vi er i 2019 og opplever at supporterne etterspør drakter og supporterutstyr i andre farger enn den tradisjonelle røde. Sammen med Nike fant vi denne som vi tror vil skape reaksjoner i begge retninger. Først var jeg litt skeptisk, men nå elsker jeg den. Den er virkelig unik, mener Camilla Schutz.

Drakten er å få kjøpt i et begrenset opplag i 2019-sesongen. Torshov Sport har bestilt 500 drakter i ulike størrelser til barn og voksne. Branns A-lag skal kun spille med den i 2019-sesongen, og da på noen få utvalgte bortekamper.

Ønsker du informasjon om når drakten er å få kjøpt og samtidig være med i trekningen av et eksemplar?

(Foto: Tove Lise Mossestad)

Registrer deg her før 10. april for å få info og være med i trekningen:  

Annonse fra Eliteserien: